Benimsin 12.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

27 Haziran 2017 Salı

Benimsin 12.Bölüm

BENİMSİN - 12. BÖLÜM
Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, Aaliya’nın tüm altınlarını bozdurduğunu öğrenen Sureyya, onu bir kez daha köşeye sıkıştırmak ister ancak Zain’in beklenmedik çıkışı tüm planları suya düşürür. Tefeciler Fahad’ın borcunu 2 katına çıkarınca o otellerden birini ipotek ettirmek zorunda kalır. Usman bu durumu öğrenebilecek mi? Benimsin dizisinin 12.bölümü izle7.com’da. Benimsin 12.bölüm izle7.com’da. Benimsin dizisinin 12.bölümünü izlemek için izle7.com’u ziyaret edin. Beintehaa Benimsin dizisi Türkçe dublajlı haliyle izle7.com’da.

Shazia, Surraiya’ya Aaliya’nın düğünde kendisine hediye edilen altınları sattığını söyler. Hemen harekete geçen Surraiya ise Aaliya’yı küçük duruma düşürmek için Usman’ı eve çağırır ve ona Aaliya’nın yaptıklarını anlatır. Fahad son anda gerçekleri Zain’e söyleyince o, Aaliya’yı annesine karşı savunur. Ayat, kendisini ajansı sahibi olarak tanıtan ve ona iş teklif eden fotoğrafçının teklifi üzerine Mumbai’ye gider. Diğer yandan tefeciler Fahad’dın ödemeyi geciktirdiğini bahane ederek onun toplam borcunu 2 katına çıkarınca Fahad babasının otellerinden birini ipotek ettirir. Durumdan haberdar olan Aaliya, onu kurtarmak iç




BENİMSİN (BEİNTEHAA) Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç


...BENİMSİN OYUNCU KADROSU VE KARAKTER ANALİZİAaliya Ghulam Haidar, Aaliya ailesi ile birlikte Bhopal’da yaşayan Müslüman bir kızdır. O değerleri ve ilkeleri olan maneviyata önem veren bir kişiliğe sahiptir. Aaliya’nın yaşamını ailesi ve kuzenleri oluşturmaktadır.Zain Usman Abdullah, Harshad Arora’ın canlandırdığı bu karakter Londra da okuyan şakacı, hayatı ciddiye alamayan ve bencil bir kişiliğe sahiptir. Kadınlar konusundaki bencilliği ile tanınan Zain henüz kendisi ile birlikte olmayı hak edecek bir kadının yaratılmadığını düşünür.Usman Abdullah, Zain’in babası, Aaliya’nın dayısıdır. İyi kalpli bir insandır ve yeğeni Aaliya’yı da çok sever.Ghulam Haider, Aaliya’nın babasıdır. O da Usman Abdullah gibi iyi bir karaktere sahiptir.Şahabana Ghulam Haider, Aliya’nın annesidir. Aynı zamanda Zain’in de halasıdır.Aayat Ghulam Haider, esas kızımız Aliya’nın kız kardeşidir.Surraiya Osman Abdullah, Zain’in annesidir ve ilerleyen bölümlerde Aaliya’nın da kaynanası olacaktır. Eşinin aksine kötü kalpli ve aksi biridir. Aaliya’nın oğlu Zain’i hak etmediğini düşündüğü için onları ayırmaya çalışır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here