Benimsin 31.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

27 Haziran 2017 Salı

Benimsin 31.Bölüm

BENİMSİN 31. BÖLÜM
Ekranların sevilen Hint dizisi Benimsin’de bugün, bindiği asansörün arızalanması sonucu metrelerce yükseklikten düşen Usman Bey hastaneye kaldırılmıştır. Suraiyya bu olaydan dolayı Aaliya’yı sorumlu tutmaktadır.Benimsin dizisinin 31.bölümü izle7.com’da. Benimsin 31.bölüm izle7.com’da. Benimsin dizisinin 31.bölümünü izlemek için izle7.com’u ziyaret edin. Beintehaa Benimsin dizisi Türkçe dublajlı haliyle izle7.com’da.
Shazia’nın kendisi hakkındaki konuşmalarını duyan Aaliya onu Fahad’a şikâyet etmek ile tehdit eder. Aaliya ve Zubair arasında bir şeyler olduğundan şüphelenen Suraiyya, Zubair’i evden kovar ancak o Usman Bey’in ofisi için hazırladığı tasarımı tamamlamadan Bombay’dan ayrılmak istemez. Zubair, Aaliya’yı arayarak bir yolunu bulup Usman Bey’i otele göndermesini ister. Aaliya ile yaptığı konuşmanın ardından, isteksiz de olsa, oteline giden Usman Bey ofisine gitmek için bindiği asansörün, beklenmedik bir kaza sonucu asansör boşluğuna düşmesi ile ağır şekilde yaralanır. Derhal hastaneye kaldırılan Usman Bey hayati tehlikeyi atlamıştır ama ortada büyük bir sorun vardır.   
Sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakte




BENİMSİN (BEİNTEHAA) Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç


...BENİMSİN OYUNCU KADROSU VE KARAKTER ANALİZİAaliya Ghulam Haidar, Aaliya ailesi ile birlikte Bhopal’da yaşayan Müslüman bir kızdır. O değerleri ve ilkeleri olan maneviyata önem veren bir kişiliğe sahiptir. Aaliya’nın yaşamını ailesi ve kuzenleri oluşturmaktadır.Zain Usman Abdullah, Harshad Arora’ın canlandırdığı bu karakter Londra da okuyan şakacı, hayatı ciddiye alamayan ve bencil bir kişiliğe sahiptir. Kadınlar konusundaki bencilliği ile tanınan Zain henüz kendisi ile birlikte olmayı hak edecek bir kadının yaratılmadığını düşünür.Usman Abdullah, Zain’in babası, Aaliya’nın dayısıdır. İyi kalpli bir insandır ve yeğeni Aaliya’yı da çok sever.Ghulam Haider, Aaliya’nın babasıdır. O da Usman Abdullah gibi iyi bir karaktere sahiptir.Şahabana Ghulam Haider, Aliya’nın annesidir. Aynı zamanda Zain’in de halasıdır.Aayat Ghulam Haider, esas kızımız Aliya’nın kız kardeşidir.Surraiya Osman Abdullah, Zain’in annesidir ve ilerleyen bölümlerde Aaliya’nın da kaynanası olacaktır. Eşinin aksine kötü kalpli ve aksi biridir. Aaliya’nın oğlu Zain’i hak etmediğini düşündüğü için onları ayırmaya çalışır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here