Ah Kalbim 135.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

18 Mart 2018 Pazar

Ah Kalbim 135.Bölüm

Birbirinden çok farklı İki kız kardeşin aşkları ve umutlarının konu edildiği ‘Ah Kalbim’ Pazartesi’den Cumartesi’ye Kanal 7 ekranlarında. . . . . . .
Ah Kalbim Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin. 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç


Ah Kalbim 135.Bölüm
Kanal 7’nin sevilen dizisi Ah Kalbim 135.bölüm son bölüm izle7.com’da izle. İzle7.com’u ziyaret et, Ah Kalbim Kumkum Bhagya Türkçe dublaj 135.bölüm izle. İzle7.com’a gir, Ah Kalbim son bölüm izle. Kanal 7’nin sevilen dizisi Ah Kalbim tüm bölümleriyle izle7.com’da. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Ah Kalbim’de bu akşam Purab yüzünü kapatan Nikhil’i ortaya çıkarmak için türlü oyunlar oynar. Fakat Nikhil herkesi şaşırtacak bir hamle yapar.

Purab görevlilerle birlikte karavanın kapısını açmaya çalışırken Tanu gelir ve içeride arkadaşının olduğunu söyler. Tanu’nun sesini duyan Nikhil yüzünü örterek karavandan çıkar. Purab örtünün altında Nikhil’in olduğunu ortaya çıkarmak için çok uğraşsa da Tanu buna engel olur. Purab da Nikhil’i ortaya çıkarmak için başka bir yol bulur ve sahneye çıkar. Organizasyona katkılarından dolayı teşekkür etmek için Nikhil’i sahneye davet eden Purab onun hemen sahneye çıkamayacağını düşünür. Fakat Nikhil’in hamlesi herkesi şok eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here