Sev Yeter 3.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

19 Aralık 2019 Perşembe

Sev Yeter 3.Bölüm

Sev Yeter Raman Kumar Omprakash Bhalla Kim? Karan Patel:  Bir zamanlar karısına deli gibi aşık olan Raman, artık kimseye güvenmeyen ve aşırı derecede öfkeli bir insan haline dönüşmüştür. Geçmiş deneyimleri ilişkilere olan inancını yerle bir etmiştir. Bu karaktere hayat veren oyuncu Karan Patel; 23 Kasım 1983 tarihinde Hindistan’ın Calcutta şehrinde doğmuştur. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapan Karan Patel, 2004 yılından itibaren birçok dizi ve projede yer almıştır.
Raman Kumar  Omprakash Bhalla, ilk eşiyle olan evliliğini yürütememiş hayata ve aşka küsmüş Pencaplı zengin bir iş adamıdır. İlk  evliliğinden iki çocuğu olan Raman, kendisini işini adamış ve hayatta başka hiçbir şey düşünemez bir hale gelmiştir.  Raman’ın ilk eşinden olan kızının ismi Ruhi, oğlunun ismi ise Adiya’dır. Raman’ın kızı kendisiyle birlikte yaşıyor, oğlu ise eski eşinin yanında kalıyor. Raman’ın eski eşi Shagun, Raman’ın rakibi ve eski patronu Ashok ile birlikte yaşıyor. Ashok ve Raman arasında her zaman rekabet yaşanmıştır. Ashok, Raman’ı iş dünyasında saf dışı bırakmak için uğraşıyor.  .......................... . . . . . . . . .
Sev Yeter  Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



SEV YETER DİZİSİNİN GENEL KONUSU Aşk Bu anlamına gelen Ye Hai Mohabbatein isimli dizinin genel konusu şöyledir; dizinin baş rol oyuncusu Divyanka Tripathi‘nin hayat verdiği Ishita Iyer bir diş hekimidir. Ishita çocuğu olmayan bir kadındır ve boşanmış olan babasıyla birlikte yaşamaktadır. Ishita Iyer’in ablası Vandita ise, kolejli bir öğretim görevlisi olan Bala ile evlidir ve Şravan isminde bir oğlu vardır. Karan Patel‘in canlandırdığı Raman Kumar Omprakash Bhalla karakteri ise, Raman Pencaplı bir iş adamıdır. Ailesinden uzakta yaşar. ilk eşi olan Shangun‘dan boşanmıştır. Bu arada Shangun karakterini Anita Hassanandani canlandırmaktadır. Raman’ın ilk eşinden Aditya (Adi) adında bir oğlu ve Ruhi isminde bir kızı vardır. Raman’ın oğlu Aditya eski eşiyle birlikte yaşamaktadır. Raman’ın kızı Ruhi ise, babasıyla birlikte yaşamaktadır. Raman’ın eski eşi Shagun, Raman’ın eski patronu ve iş rakibi Ashok ile birlikte yaşımaktadır. Ashok, her zaman iş dünyasından Raman’u kovmaya çalışır. Yaşanan birkaç olaydan sonra, Ishita ve Raman, Ruhi’nin velayeti uğruna evlenirler. Raman ve Ishita birbirlerine karşı yakınlaşırlar. Shagun, Raman ve Ishita’nın yakınlaşmasından dolayı çifti kıskanmaya başlar. Raman’ın kızı Ruhi, Ishita’yı çok sever ve onu en iyi anne olarak görür.
2013 YILININ EN İYİ HİNT DİZİLERİNDEN BİRİSİ Bollywood’da 2013 yılına yayınlanan en iyi Hint dizilerinden birisi olarak gösterilen Yeh Hai Mohabbatein (Aşk Bu) dizisinin gösterim tarihi 3 Aralık 2013 StarPlus televizyonudur. Yayınlandığı yıl pek çok ödüle layık görülen dizinin baş rollerini Divyanka Tripathi ve Karan Patel paylaşmıştır. 2013 yılında Hint dizi sektörünün duayen isimlerinin bir araya geldiği Ye Hai Mohabbatein (Aşk Bu) dizisi 22 tane de ödül almıştır. KONUSU BİR ROMANDAN ESİNLENME Türk televizyonlarında Kanal 7 tarafından ekranlara getirileceği iddia edilen Ye Hai Mohabbatein adlı dizinin konusunun Manju Kapur’un romanı Custody’e dayandığı belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here