Bitişler, Başlangıçlar izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

25 Mayıs 2020 Pazartesi

Bitişler, Başlangıçlar izle

Filmin Konusu19-04-2020 01:31:29 Endings Beginnings Filmi  Daphne, 30’lu yaşlarında bir kadın olarak Los Angeles’da yaşamaktadır ve yıl boyunca yaşadığı kalp kırıklıklarının üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Bir partiye katılan Daphne, gecenin ardından Frank ve Jack ikilisiyle garip bir şekilde birleşmeye başlar ve tüm bu süreç boyunca gittiği mekanlar, yaşadığı olaylar neticesinde hayatındaki bazı şeyleri daha iyi anlamaya başlar…  Başrolde Shailene Woodley, Jamie Dornan ve Sebastian Stan gibi isimlerin yer aldığı Başlangıçlar Bitişler filmi ABD ve Güney Kore’de çekilerek tamamlanmıştır.
Filmin Konusu 19-04-2020 01:31:29
Endings Beginnings Filmi

Daphne, 30’lu yaşlarında bir kadın olarak Los Angeles’da yaşamaktadır ve yıl boyunca yaşadığı kalp kırıklıklarının üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Bir partiye katılan Daphne, gecenin ardından Frank ve Jack ikilisiyle garip bir şekilde birleşmeye başlar ve tüm bu süreç boyunca gittiği mekanlar, yaşadığı olaylar neticesinde hayatındaki bazı şeyleri daha iyi anlamaya başlar…

Başrolde Shailene Woodley, Jamie Dornan ve Sebastian Stan gibi isimlerin yer aldığı Başlangıçlar Bitişler filmi ABD ve Güney Kore’de çekilerek tamamlanmıştır.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu 19-04-2020 01:31:29 Endings Beginnings Filmi Daphne, 30’lu yaşlarında bir kadın olarak Los Angeles’da yaşamaktadır ve yıl boyunca yaşadığı kalp kırıklıklarının üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Bir partiye katılan Daphne, gecenin ardından Frank ve Jack ikilisiyle garip bir şekilde birleşmeye başlar ve tüm bu süreç boyunca gittiği mekanlar, yaşadığı olaylar neticesinde hayatındaki bazı şeyleri daha iyi anlamaya başlar… Başrolde Shailene Woodley, Jamie Dornan ve Sebastian Stan gibi isimlerin yer aldığı Başlangıçlar Bitişler filmi ABD ve Güney Kore’de çekilerek tamamlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here