Richard Jewell izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

29 Mayıs 2020 Cuma

Richard Jewell izle

Filmin Konusu14-04-2020 00:30:16 Richard Jewell Filmi Konusu  1996 yılında Atlanta Olimpiyatları’nda yaşananları konu alan filmde, olimpiyatlar esnasında Centennial Olympic Parkı’nda bombalı saldırı düzenlenir. Richard Jewell saldırı sırasında onlarca insanın hayatını kurtarsa bile halk onu sorumlu tutar. Birkaç ay sonra suçlunun ortaya çıkması ile Jewell rahatlasa bile altüst olan hayatı asla eskisi gibi olmayacaktır.
Filmin Konusu 14-04-2020 00:30:16
Richard Jewell Filmi Konusu

1996 yılında Atlanta Olimpiyatları’nda yaşananları konu alan filmde, olimpiyatlar esnasında Centennial Olympic Parkı’nda bombalı saldırı düzenlenir. Richard Jewell saldırı sırasında onlarca insanın hayatını kurtarsa bile halk onu sorumlu tutar. Birkaç ay sonra suçlunun ortaya çıkması ile Jewell rahatlasa bile altüst olan hayatı asla eskisi gibi olmayacaktır.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu14-04-2020 00:30:16 Richard Jewell Filmi Konusu 1996 yılında Atlanta Olimpiyatları’nda yaşananları konu alan filmde, olimpiyatlar esnasında Centennial Olympic Parkı’nda bombalı saldırı düzenlenir. Richard Jewell saldırı sırasında onlarca insanın hayatını kurtarsa bile halk onu sorumlu tutar. Birkaç ay sonra suçlunun ortaya çıkması ile Jewell rahatlasa bile altüst olan hayatı asla eskisi gibi olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here