Sea Fever izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

29 Mayıs 2020 Cuma

Sea Fever izle

Filmin Konusu 11-04-2020 22:20:49  Sea Fever Filmi   Deniz biyolojisi okuyan Siobhan, günlerini laboratuvarında yalnız geçirmeyi seven biridir. Harabe bir balıkçı teknesinde bir hafta geçirmek üzere yola çıktıktan sonra Atlantik Okyanusu’nun ortasında tanımlanamamış bir yaşam formu tekneyi ağına düşürecek, Siobhan her şey yok olmadan önce bu yaratıkla mücadele etmek ve ekibin güvenini kazanmak zorunda kalacaktır.
Filmin Konusu 11-04-2020 22:20:49
Sea Fever Filmi

Deniz biyolojisi okuyan Siobhan, günlerini laboratuvarında yalnız geçirmeyi seven biridir. Harabe bir balıkçı teknesinde bir hafta geçirmek üzere yola çıktıktan sonra Atlantik Okyanusu’nun ortasında tanımlanamamış bir yaşam formu tekneyi ağına düşürecek, Siobhan her şey yok olmadan önce bu yaratıkla mücadele etmek ve ekibin güvenini kazanmak zorunda kalacaktır.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu 11-04-2020 22:20:49 Sea Fever Filmi Deniz biyolojisi okuyan Siobhan, günlerini laboratuvarında yalnız geçirmeyi seven biridir. Harabe bir balıkçı teknesinde bir hafta geçirmek üzere yola çıktıktan sonra Atlantik Okyanusu’nun ortasında tanımlanamamış bir yaşam formu tekneyi ağına düşürecek, Siobhan her şey yok olmadan önce bu yaratıkla mücadele etmek ve ekibin güvenini kazanmak zorunda kalacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here