The Gentlemen izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Mayıs 2020 Çarşamba

The Gentlemen izle

Filmin Konusu24-03-2020 13:05:24 Mickey Pearson yıllar içerisinde ot imparatorluğuna hükmeden biri haline gelmiştir fakat artık emekli olmayı dört gözle beklemektedir. Hikayeye yön veren diğer karakterler ise Mickey Pearson’un kurduğu düzene çomak sokuyorlar yada yardım etmeye çalışıyorlar.  Guy Ritchie’nin yazıp yönetmenliğini yaptığı aksiyon ve polisiye türdeki The Gentlemen filminin başrollerinde Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery ve Colin Farrell’dan oluşan muhteşem bir kadro yer alıyor.
Filmin Konusu
24-03-2020 13:05:24
Mickey Pearson yıllar içerisinde ot imparatorluğuna hükmeden biri haline gelmiştir fakat artık emekli olmayı dört gözle beklemektedir. Hikayeye yön veren diğer karakterler ise Mickey Pearson’un kurduğu düzene çomak sokuyorlar yada yardım etmeye çalışıyorlar.

Guy Ritchie’nin yazıp yönetmenliğini yaptığı aksiyon ve polisiye türdeki The Gentlemen filminin başrollerinde Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery ve Colin Farrell’dan oluşan muhteşem bir kadro yer alıyor.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu24-03-2020 13:05:24 Mickey Pearson yıllar içerisinde ot imparatorluğuna hükmeden biri haline gelmiştir fakat artık emekli olmayı dört gözle beklemektedir. Hikayeye yön veren diğer karakterler ise Mickey Pearson’un kurduğu düzene çomak sokuyorlar yada yardım etmeye çalışıyorlar. Guy Ritchie’nin yazıp yönetmenliğini yaptığı aksiyon ve polisiye türdeki The Gentlemen filminin başrollerinde Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery ve Colin Farrell’dan oluşan muhteşem bir kadro yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here