Yırtıcı Kuşlar Ve Muhteşem Harley Quinn izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

19 Mayıs 2020 Salı

Yırtıcı Kuşlar Ve Muhteşem Harley Quinn izle

Filmin Konusu29-03-2020 15:21:00 Yırtıcı Kuşlar 2020 Filmi  Orijinal ismiyle, Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn olarak bilinen ve merakla beklenen Harley Quinn filmi 7 Şubat 2020 tarihi ile birlikte sinema severler ile buluştu. Gotham şehrinin meşhur kötülerinden Roman Sionis ve yardımcısı Zsasz genç bir kızı hedef almıştır. Cass isimli genç kızı arayanlar yüzünden büyük bir kaos ortamı oluşur ve yaşanan olaylar Harley, Black Canary, Huntress ve Renee Montoya’nın yollarının kesişmesine sebep olur…  Başrolde Margot Robbie, Rosie Perez ve Mary Elizabeth Winstead gibi isimlerin yer aldığı aksiyon, macera ve suç türdeki Muhteşem Harley Quinn filmi, Cathy Yan tarafından yönetilmiştir.
Filmin Konusu29-03-2020 15:21:00
Yırtıcı Kuşlar 2020 Filmi

Orijinal ismiyle, Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn olarak bilinen ve merakla beklenen Harley Quinn filmi 7 Şubat 2020 tarihi ile birlikte sinema severler ile buluştu. Gotham şehrinin meşhur kötülerinden Roman Sionis ve yardımcısı Zsasz genç bir kızı hedef almıştır. Cass isimli genç kızı arayanlar yüzünden büyük bir kaos ortamı oluşur ve yaşanan olaylar Harley, Black Canary, Huntress ve Renee Montoya’nın yollarının kesişmesine sebep olur…

Başrolde Margot Robbie, Rosie Perez ve Mary Elizabeth Winstead gibi isimlerin yer aldığı aksiyon, macera ve suç türdeki Muhteşem Harley Quinn filmi, Cathy Yan tarafından yönetilmiştir.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu29-03-2020 15:21:00 Yırtıcı Kuşlar 2020 Filmi Orijinal ismiyle, Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn olarak bilinen ve merakla beklenen Harley Quinn filmi 7 Şubat 2020 tarihi ile birlikte sinema severler ile buluştu. Gotham şehrinin meşhur kötülerinden Roman Sionis ve yardımcısı Zsasz genç bir kızı hedef almıştır. Cass isimli genç kızı arayanlar yüzünden büyük bir kaos ortamı oluşur ve yaşanan olaylar Harley, Black Canary, Huntress ve Renee Montoya’nın yollarının kesişmesine sebep olur… Başrolde Margot Robbie, Rosie Perez ve Mary Elizabeth Winstead gibi isimlerin yer aldığı aksiyon, macera ve suç türdeki Muhteşem Harley Quinn filmi, Cathy Yan tarafından yönetilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here