Balon Pilotları izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

6 Haziran 2020 Cumartesi

Balon Pilotları izle

Filmin Konusu31-01-2020 07:00:53  The Aeronauts Filmi   Bilim adamı James Glaisher ile Pilot Amelia Wren, 1862 yılında şimdiye kadar hiç kimsenin cesaret edemediği bir şey yapmaya çalışırlar. Gökyüzünde daha fazla keşif yapmak isteyen ikili, bir sıcak hava balonu ile hiç ulaşılmamış bir yüksekliğe çıkmaya karar verirler. Bunu başarmak için hayatlarını tehlikeye atan ikili, atmosferin en yüksek noktalarına ulaştıklarında çok zorlu bir mücadele ile karşı karşıya kalacaktır.
Filmin Konusu31-01-2020 07:00:53
The Aeronauts Filmi

Bilim adamı James Glaisher ile Pilot Amelia Wren, 1862 yılında şimdiye kadar hiç kimsenin cesaret edemediği bir şey yapmaya çalışırlar. Gökyüzünde daha fazla keşif yapmak isteyen ikili, bir sıcak hava balonu ile hiç ulaşılmamış bir yüksekliğe çıkmaya karar verirler. Bunu başarmak için hayatlarını tehlikeye atan ikili, atmosferin en yüksek noktalarına ulaştıklarında çok zorlu bir mücadele ile karşı karşıya kalacaktır.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu31-01-2020 07:00:53 The Aeronauts Filmi Bilim adamı James Glaisher ile Pilot Amelia Wren, 1862 yılında şimdiye kadar hiç kimsenin cesaret edemediği bir şey yapmaya çalışırlar. Gökyüzünde daha fazla keşif yapmak isteyen ikili, bir sıcak hava balonu ile hiç ulaşılmamış bir yüksekliğe çıkmaya karar verirler. Bunu başarmak için hayatlarını tehlikeye atan ikili, atmosferin en yüksek noktalarına ulaştıklarında çok zorlu bir mücadele ile karşı karşıya kalacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here