Doktor Uyku izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

6 Haziran 2020 Cumartesi

Doktor Uyku izle

Filmin Konusu27-01-2020 20:35:13 Doctor Sleep 2019  Danny yetişkin bir adam olmasına rağmen, çocukluğunda yaşadığı olayların karanlık gölgesi altında yaşamaya devam etmektedir ve bu travmayla boğuşup durmaktan yorgun düşerek kendini alkole vermiştir. Alkol bağımlısı olan Danny, babasının alkolizm ve umutsuz mirasını üzerinden atmak için New Hampshire kasabasında bir bakım evinde işe girmeye karar verir. Burası, ona tekrar parlama gücü verebilecek nadir yerlerden biri olacaktır…  Rebecca Ferguson, Ewan McGregor ve Danny Lloyd gibi şahane oyuncuların yer aldığı korku, gerilim ve fantastik türdeki Doktor Uyku filmi, 22 Kasım 2019 tarihinde Türk sinemalarında gösterime girecektir. Stephen King’in romanından uyarlanan yapım, aynı zamanda 1980 yapımı Cinnet isimli filmin devamı niteliğinde diyebiliriz.
Filmin Konusu27-01-2020 20:35:13
Doctor Sleep 2019

Danny yetişkin bir adam olmasına rağmen, çocukluğunda yaşadığı olayların karanlık gölgesi altında yaşamaya devam etmektedir ve bu travmayla boğuşup durmaktan yorgun düşerek kendini alkole vermiştir. Alkol bağımlısı olan Danny, babasının alkolizm ve umutsuz mirasını üzerinden atmak için New Hampshire kasabasında bir bakım evinde işe girmeye karar verir. Burası, ona tekrar parlama gücü verebilecek nadir yerlerden biri olacaktır…

Rebecca Ferguson, Ewan McGregor ve Danny Lloyd gibi şahane oyuncuların yer aldığı korku, gerilim ve fantastik türdeki Doktor Uyku filmi, 22 Kasım 2019 tarihinde Türk sinemalarında gösterime girecektir. Stephen King’in romanından uyarlanan yapım, aynı zamanda 1980 yapımı Cinnet isimli filmin devamı niteliğinde diyebiliriz.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu27-01-2020 20:35:13 Doctor Sleep 2019 Danny yetişkin bir adam olmasına rağmen, çocukluğunda yaşadığı olayların karanlık gölgesi altında yaşamaya devam etmektedir ve bu travmayla boğuşup durmaktan yorgun düşerek kendini alkole vermiştir. Alkol bağımlısı olan Danny, babasının alkolizm ve umutsuz mirasını üzerinden atmak için New Hampshire kasabasında bir bakım evinde işe girmeye karar verir. Burası, ona tekrar parlama gücü verebilecek nadir yerlerden biri olacaktır… Rebecca Ferguson, Ewan McGregor ve Danny Lloyd gibi şahane oyuncuların yer aldığı korku, gerilim ve fantastik türdeki Doktor Uyku filmi, 22 Kasım 2019 tarihinde Türk sinemalarında gösterime girecektir. Stephen King’in romanından uyarlanan yapım, aynı zamanda 1980 yapımı Cinnet isimli filmin devamı niteliğinde diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here