Girl on the Third Floor izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Haziran 2020 Pazar

Girl on the Third Floor izle

Filmin Konusu06-11-2019 00:20:31 Girl on the Third Floor  Eski bir alkolik olan Don Koch, hapse girene dek etkileyiciliğine güvenerek yaşamıştır ve ailesinin sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalır. Başarılı eşi ve büyüyecek ailesi ile birlikte yaşamak için banliyö köşesinden yıkık dökük bir ev alan Don evi tüm hızıyla tamir etmek için oraya taşınır. Ancak ne yaparsa yapsın duvardaki küf lekerinden ve boruların katranlı pisliğinden kurtulamayan Don, bir de üzerine üst komşularından ve çevreden ev ile ilgili uyarılar almaya başlar.
Filmin Konusu 06-11-2019 00:20:31
Girl on the Third Floor
Eski bir alkolik olan Don Koch, hapse girene dek etkileyiciliğine güvenerek yaşamıştır ve ailesinin sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalır. Başarılı eşi ve büyüyecek ailesi ile birlikte yaşamak için banliyö köşesinden yıkık dökük bir ev alan Don evi tüm hızıyla tamir etmek için oraya taşınır. Ancak ne yaparsa yapsın duvardaki küf lekerinden ve boruların katranlı pisliğinden kurtulamayan Don, bir de üzerine üst komşularından ve çevreden ev ile ilgili uyarılar almaya başlar.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu06-11-2019 00:20:31 Girl on the Third Floor Eski bir alkolik olan Don Koch, hapse girene dek etkileyiciliğine güvenerek yaşamıştır ve ailesinin sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalır. Başarılı eşi ve büyüyecek ailesi ile birlikte yaşamak için banliyö köşesinden yıkık dökük bir ev alan Don evi tüm hızıyla tamir etmek için oraya taşınır. Ancak ne yaparsa yapsın duvardaki küf lekerinden ve boruların katranlı pisliğinden kurtulamayan Don, bir de üzerine üst komşularından ve çevreden ev ile ilgili uyarılar almaya başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here