İnancın Mucizesi izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

29 Haziran 2020 Pazartesi

İnancın Mucizesi izle

İnancın Mucizesi izle Filmin Konusu20-07-2019 14:45:01 Sevgi dolu bir kadın olan Joyce Smith isimli kadın, eşi Brian ile birlikte mutlu bir hayat yaşamaktadır ve bu mutlu hayatları evlat edinmeleri ile daha da güzelleşir. Evlat edindikleri John’da hayatlarına dahil olunca artık gerçek bir aile olurlar. Fakat bir gün okul çıkışı John’un St. Louis’de bulunan Missouri gölüne gitmesi ailenin hayatının tümden kararmasına sebep olacaktır. Kışın ortasında buz tutmuş gölde arkadaşlarıyla birlikte kaymaya başlayan John, incelmiş bir buz kütlesinin üzerine denk geldiği sırada buzun kırılması yüzünden dondurucu suyun içine düşmüştür. John’u kurtarmaya çalışan arkadaşları da bu konuda başarısız olurlar ve acı haber ailenin yüreğini parçalayacaktır…  Gerçek bir hikayeden esinlenerek sinemaya aktarılan biyografi ve dram türdeki ABD yapımı Breakthrough filmi Roxann Dawson tarafından yönetilmiştir.
İnancın Mucizesi izle
Filmin Konusu20-07-2019 14:45:01
Sevgi dolu bir kadın olan Joyce Smith isimli kadın, eşi Brian ile birlikte mutlu bir hayat yaşamaktadır ve bu mutlu hayatları evlat edinmeleri ile daha da güzelleşir. Evlat edindikleri John’da hayatlarına dahil olunca artık gerçek bir aile olurlar. Fakat bir gün okul çıkışı John’un St. Louis’de bulunan Missouri gölüne gitmesi ailenin hayatının tümden kararmasına sebep olacaktır. Kışın ortasında buz tutmuş gölde arkadaşlarıyla birlikte kaymaya başlayan John, incelmiş bir buz kütlesinin üzerine denk geldiği sırada buzun kırılması yüzünden dondurucu suyun içine düşmüştür. John’u kurtarmaya çalışan arkadaşları da bu konuda başarısız olurlar ve acı haber ailenin yüreğini parçalayacaktır…
Gerçek bir hikayeden esinlenerek sinemaya aktarılan biyografi ve dram türdeki ABD yapımı Breakthrough filmi Roxann Dawson tarafından yönetilmiştir.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



İnancın Mucizesi izle Filmin Konusu20-07-2019 14:45:01 Sevgi dolu bir kadın olan Joyce Smith isimli kadın, eşi Brian ile birlikte mutlu bir hayat yaşamaktadır ve bu mutlu hayatları evlat edinmeleri ile daha da güzelleşir. Evlat edindikleri John’da hayatlarına dahil olunca artık gerçek bir aile olurlar. Fakat bir gün okul çıkışı John’un St. Louis’de bulunan Missouri gölüne gitmesi ailenin hayatının tümden kararmasına sebep olacaktır. Kışın ortasında buz tutmuş gölde arkadaşlarıyla birlikte kaymaya başlayan John, incelmiş bir buz kütlesinin üzerine denk geldiği sırada buzun kırılması yüzünden dondurucu suyun içine düşmüştür. John’u kurtarmaya çalışan arkadaşları da bu konuda başarısız olurlar ve acı haber ailenin yüreğini parçalayacaktır… Gerçek bir hikayeden esinlenerek sinemaya aktarılan biyografi ve dram türdeki ABD yapımı Breakthrough filmi Roxann Dawson tarafından yönetilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here