Örümcek Adam Evden Uzakta izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

16 Haziran 2020 Salı

Örümcek Adam Evden Uzakta izle

Örümcek Adam Evden Uzakta izle Filmin Konusu22-09-2019 10:30:44 Spider Man Far from Home Filmi 2019  Örümcek adamın yenilmezler ekibiyle birlikte evrenin yarısını geri getirmelerinin ardından çok da uzun bir zaman geçmemiştir. Fakat tüm kayıplara ve olumsuzluklara rağmen hayat artık yavaş yavaş normale dönmeye başlamıştır. Arkadaşlarıyla birlikte yaz tatili için Avrupa gezisine çıkan Peter, böylece New York’tan bir süreliğine de olsa uzaklaşmanın yolunu bulur. Ancak yine olaylar çıkacak ve Peter’ın arkadaşlarını koruması için geri dönerek Mysterio’ya karşı koruması gerekecektir…  Başrol oyuncuları arasında yine Tom Holland ve Samuel L. Jackson’ı görüyorken ekibe yeni dahil olan usta oyuncu Jake Gyllenhaal’ı da görmekteyiz. Örümcek Adam’ın ilk filminde olduğu gibi yönetmenliği yine Jon Watts üstlenmiştir.
Örümcek Adam Evden Uzakta izle
Filmin Konusu 22-09-2019 10:30:44
Spider Man Far from Home Filmi 2019
Örümcek adamın yenilmezler ekibiyle birlikte evrenin yarısını geri getirmelerinin ardından çok da uzun bir zaman geçmemiştir. Fakat tüm kayıplara ve olumsuzluklara rağmen hayat artık yavaş yavaş normale dönmeye başlamıştır. Arkadaşlarıyla birlikte yaz tatili için Avrupa gezisine çıkan Peter, böylece New York’tan bir süreliğine de olsa uzaklaşmanın yolunu bulur. Ancak yine olaylar çıkacak ve Peter’ın arkadaşlarını koruması için geri dönerek Mysterio’ya karşı koruması gerekecektir…
Başrol oyuncuları arasında yine Tom Holland ve Samuel L. Jackson’ı görüyorken ekibe yeni dahil olan usta oyuncu Jake Gyllenhaal’ı da görmekteyiz. Örümcek Adam’ın ilk filminde olduğu gibi yönetmenliği yine Jon Watts üstlenmiştir.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Örümcek Adam Evden Uzakta izle Filmin Konusu22-09-2019 10:30:44 Spider Man Far from Home Filmi 2019 Örümcek adamın yenilmezler ekibiyle birlikte evrenin yarısını geri getirmelerinin ardından çok da uzun bir zaman geçmemiştir. Fakat tüm kayıplara ve olumsuzluklara rağmen hayat artık yavaş yavaş normale dönmeye başlamıştır. Arkadaşlarıyla birlikte yaz tatili için Avrupa gezisine çıkan Peter, böylece New York’tan bir süreliğine de olsa uzaklaşmanın yolunu bulur. Ancak yine olaylar çıkacak ve Peter’ın arkadaşlarını koruması için geri dönerek Mysterio’ya karşı koruması gerekecektir… Başrol oyuncuları arasında yine Tom Holland ve Samuel L. Jackson’ı görüyorken ekibe yeni dahil olan usta oyuncu Jake Gyllenhaal’ı da görmekteyiz. Örümcek Adam’ın ilk filminde olduğu gibi yönetmenliği yine Jon Watts üstlenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here