Panipat izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

3 Haziran 2020 Çarşamba

Panipat izle

Panipat izle  Filmin Konusu 09-03-2020 19:21:18  Tarihi III. Panipat savaşını konu alan filmde Maratha İmparatorluğu Hindistan’ı tümüyle ele geçirmek üzeredir. Tam bu sırada Sadashiv Rao Bhau, Maratha ordusunun kumandanı Afganistan Kralı Ahmad Shah Abdali’nin ordusunu püskürtmek için kuzeye doğru bir keşif yolculuğuna çıkar. Bu keşif yolculuğu esnasında yaşanan olaylar III. Panipat Savaşı’nın çıkmasına yol açacaktır.
Panipat izle
Filmin Konusu 09-03-2020 19:21:18
Tarihi III. Panipat savaşını konu alan filmde Maratha İmparatorluğu Hindistan’ı tümüyle ele geçirmek üzeredir. Tam bu sırada Sadashiv Rao Bhau, Maratha ordusunun kumandanı Afganistan Kralı Ahmad Shah Abdali’nin ordusunu püskürtmek için kuzeye doğru bir keşif yolculuğuna çıkar. Bu keşif yolculuğu esnasında yaşanan olaylar III. Panipat Savaşı’nın çıkmasına yol açacaktır.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Panipat izle Filmin Konusu 09-03-2020 19:21:18 Tarihi III. Panipat savaşını konu alan filmde Maratha İmparatorluğu Hindistan’ı tümüyle ele geçirmek üzeredir. Tam bu sırada Sadashiv Rao Bhau, Maratha ordusunun kumandanı Afganistan Kralı Ahmad Shah Abdali’nin ordusunu püskürtmek için kuzeye doğru bir keşif yolculuğuna çıkar. Bu keşif yolculuğu esnasında yaşanan olaylar III. Panipat Savaşı’nın çıkmasına yol açacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here