Rambo 5 Son Kan izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

11 Haziran 2020 Perşembe

Rambo 5 Son Kan izle

Filmin Konusu22-11-2019 02:50:27 Rambo 2019 Filmi  Artık eski bir asker olarak hayatına devam etmeye çalışan John Rambo, Arizona’da bir çiftlikte yaşamaktadır. Fakat geçmişte yaşadıkları onu ağır travmayla birlikte stres bozukluğuna sürüklemiştir ve bununla baş etmeye çalışmaktadır. Gündelik yaşamında kısa süreli işler bularak vakit geçirmeye çalışan Rambo, beladan uzak kalarak sakin bir hayat geçirmeye çalışmaktadır. Fakat arkadaşı ve aynı zamanda emlak müdürü olan Maria’dan aldığı bir haber her şeyi değiştirecektir…  Sylvester Stallone’un üzerine yapışan karakterlerden biri olarak bildiğimiz Rambo karakteriyle 20 Eylül 2019 tarihinde tekrar izleyenlerin karşısına çıkan aksiyon, macera ve gerilim türdeki filmin yönetmenliği Adrian Grunberg’e aittir.
Filmin Konusu22-11-2019 02:50:27
Rambo 2019 Filmi

Artık eski bir asker olarak hayatına devam etmeye çalışan John Rambo, Arizona’da bir çiftlikte yaşamaktadır. Fakat geçmişte yaşadıkları onu ağır travmayla birlikte stres bozukluğuna sürüklemiştir ve bununla baş etmeye çalışmaktadır. Gündelik yaşamında kısa süreli işler bularak vakit geçirmeye çalışan Rambo, beladan uzak kalarak sakin bir hayat geçirmeye çalışmaktadır. Fakat arkadaşı ve aynı zamanda emlak müdürü olan Maria’dan aldığı bir haber her şeyi değiştirecektir…

Sylvester Stallone’un üzerine yapışan karakterlerden biri olarak bildiğimiz Rambo karakteriyle 20 Eylül 2019 tarihinde tekrar izleyenlerin karşısına çıkan aksiyon, macera ve gerilim türdeki filmin yönetmenliği Adrian Grunberg’e aittir.
.......................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu22-11-2019 02:50:27 Rambo 2019 Filmi Artık eski bir asker olarak hayatına devam etmeye çalışan John Rambo, Arizona’da bir çiftlikte yaşamaktadır. Fakat geçmişte yaşadıkları onu ağır travmayla birlikte stres bozukluğuna sürüklemiştir ve bununla baş etmeye çalışmaktadır. Gündelik yaşamında kısa süreli işler bularak vakit geçirmeye çalışan Rambo, beladan uzak kalarak sakin bir hayat geçirmeye çalışmaktadır. Fakat arkadaşı ve aynı zamanda emlak müdürü olan Maria’dan aldığı bir haber her şeyi değiştirecektir… Sylvester Stallone’un üzerine yapışan karakterlerden biri olarak bildiğimiz Rambo karakteriyle 20 Eylül 2019 tarihinde tekrar izleyenlerin karşısına çıkan aksiyon, macera ve gerilim türdeki filmin yönetmenliği Adrian Grunberg’e aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here