Rocketman izle - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

18 Haziran 2020 Perşembe

Rocketman izle

Filmin Konusu19-08-2019 06:30:41 Rocketman ( Elton John ) Filmi  Müzik sektörüne adım attığı yıldan bu yana ölümsüz ve efsanevi parçalara imza atan Elton John, Royal Müzik Akademisi’nden dereceyle mezun olarak çıktığı süperstarlık macerasında basamakları emin adımlarla çıkarak dünya çapında bir isim olmayı başaran nadir isimlerdendir. Farklı kişiliği ve tarzı ile her zaman dikkatleri üzerine çekmeye başaran ünlü müzisyeni canlandıran oyuncu ise Taron Egerton olarak karşımıza çıkıyor.  Dexter Fletcher’ın çekimleri için kamera arkasına geçtiği biyografi, dram ve müzik türdeki Rocketman filmi başrollerinde Taron Egerton yanı sıra Game of Thrones’tan tanıdığımız Richard Madden yer alıyor.
Filmin Konusu19-08-2019 06:30:41
Rocketman ( Elton John ) Filmi

Müzik sektörüne adım attığı yıldan bu yana ölümsüz ve efsanevi parçalara imza atan Elton John, Royal Müzik Akademisi’nden dereceyle mezun olarak çıktığı süperstarlık macerasında basamakları emin adımlarla çıkarak dünya çapında bir isim olmayı başaran nadir isimlerdendir. Farklı kişiliği ve tarzı ile her zaman dikkatleri üzerine çekmeye başaran ünlü müzisyeni canlandıran oyuncu ise Taron Egerton olarak karşımıza çıkıyor.

Dexter Fletcher’ın çekimleri için kamera arkasına geçtiği biyografi, dram ve müzik türdeki Rocketman filmi başrollerinde Taron Egerton yanı sıra Game of Thrones’tan tanıdığımız Richard Madden yer alıyor........................... . . . . . . . . .
Film Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Filmin Konusu19-08-2019 06:30:41 Rocketman ( Elton John ) Filmi Müzik sektörüne adım attığı yıldan bu yana ölümsüz ve efsanevi parçalara imza atan Elton John, Royal Müzik Akademisi’nden dereceyle mezun olarak çıktığı süperstarlık macerasında basamakları emin adımlarla çıkarak dünya çapında bir isim olmayı başaran nadir isimlerdendir. Farklı kişiliği ve tarzı ile her zaman dikkatleri üzerine çekmeye başaran ünlü müzisyeni canlandıran oyuncu ise Taron Egerton olarak karşımıza çıkıyor. Dexter Fletcher’ın çekimleri için kamera arkasına geçtiği biyografi, dram ve müzik türdeki Rocketman filmi başrollerinde Taron Egerton yanı sıra Game of Thrones’tan tanıdığımız Richard Madden yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here