A New Leaf - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

21 Aralık 2020 Pazartesi

A New Leaf

Stajyer avukat lee ji yoon (park min young) hukuk fakültesinde yeni mezun olmuş kim seok joon firmasında işe yeni başlamştır. düşünceleri yüzünden sürekli kim seok joonla karşı karşıya gelir.  Dizide bundan sonra başlıyor. Kibirli avukatımız kim seok joon bir kaza geçirir. Hastaneye kaldırılır. Uyandıktan sonra hafızasını kaybettiği anlaşılır.telefonunda dogru dürüst bir numara yoktur. Cebinden lee ji yoon kartı vardır . hastaneden lee ji yoon ararlar. lee ji yoon yanlış numarayı aradınız deyip telefonu kapatır hemşirede kim seok joon resmini çekip gönderir.
Kim Seok-Joo işinde başarılı, haklılardan çok haksızların davalarını kazanan insanların haz etmediği bir avukattır. Yine haksız bir müvekkilinin davasını kazandıktan sonra bir kaza sonucu hafızasını kaybeder. Lee Ji-Yoon hukuk üniversitesinden mezun olmuş bir avukat adayıdır. Stajını tamamlamak için Kim Seok Joo'nun çalıştığı şirkete girer. Kim Seok Joo'nun hafızasını kaybetmesi ikisini de geri dönülmez bir yola sokar..
.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Kim Seok-Joo (Kim Myung-Min) işinde başarılı, haklılardan çok haksızların davalarını kazanan insanların haz etmediği bir avukattır. Yine haksız bir müvekkilinin davasını kazandıktan sonra bir kaza sonucu hafızasını kaybeder. Lee Ji-Yoon (Park Min-Young) hukuk üniversitesinden mezun olmuş bir avukat adayıdır. Stajını tamamlamak için Kim Seok Joo‘nun çalıştığı şirkete girer. Kim Seok Joo‘nun hafızasını kaybetmesi ikisini de geri dönülmez bir yola sokar. 30 Nisan – 26 Haziran 2014’te 16 bölüm olarak Çarşamba – Perşembe 21.55’te MBC’de ekrana gelmiştir. ❤

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here