Miss in Kiss 38.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Ocak 2021 Perşembe

Miss in Kiss 38.Bölüm

Büyük bir depremin ardından evsiz kalan Yue-qin ve babası, babasının aile üyelerinden biri olan kolej arkadaşı Ah Li Amca’nın evine taşınırlar. Son derece dostane olan Ah Li ve karısı, Yue-qin’in zamanında aşkına karşılık bulamadığı dahi çocuk Jiang Zhi-shu’nun ebeveynleridir. 200 IQ’ya sahip, soğuk ve mesafeli olan Jiang Zhi-shu, Yue-qin’i yine reddedecek ya da onun aşkına karşılık verecektir. Miss in Kiss, sürprizlere gebe olan bu büyük platonik aşkın gelecekte nasıl şekilleneceğini merak edenler için heyecanlı ve çekişmeli bir hikayenin ana temasını oluşturuyor. Gerek aşkın sıcaklığı buzdan bir kalbi ve sözleri eritebilir mi, yoksa onu tamamen yok mu eder?
Büyük bir depremin ardından evsiz kalan Yue-qin ve babası, babasının aile üyelerinden biri olan kolej arkadaşı Ah Li Amca’nın evine taşınırlar. Son derece dostane olan Ah Li ve karısı, Yue-qin’in zamanında aşkına karşılık bulamadığı dahi çocuk Jiang Zhi-shu’nun ebeveynleridir. 200 IQ’ya sahip, soğuk ve mesafeli olan Jiang Zhi-shu, Yue-qin’i yine reddedecek ya da onun aşkına karşılık verecektir. Miss in Kiss, sürprizlere gebe olan bu büyük platonik aşkın gelecekte nasıl şekilleneceğini merak edenler için heyecanlı ve çekişmeli bir hikayenin ana temasını oluşturuyor. Gerek aşkın sıcaklığı buzdan bir kalbi ve sözleri eritebilir mi, yoksa onu tamamen yok mu eder?.
..



.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



..Büyük bir depremin ardından evsiz kalan Yue-qin ve babası, babasının aile üyelerinden biri olan kolej arkadaşı Ah Li Amca’nın evine taşınırlar. Son derece dostane olan Ah Li ve karısı, Yue-qin’in zamanında aşkına karşılık bulamadığı dahi çocuk Jiang Zhi-shu’nun ebeveynleridir. 200 IQ’ya sahip, soğuk ve mesafeli olan Jiang Zhi-shu, Yue-qin’i yine reddedecek ya da onun aşkına karşılık verecektir. Miss in Kiss, sürprizlere gebe olan bu büyük platonik aşkın gelecekte nasıl şekilleneceğini merak edenler için heyecanlı ve çekişmeli bir hikayenin ana temasını oluşturuyor. Gerek aşkın sıcaklığı buzdan bir kalbi ve sözleri eritebilir mi, yoksa onu tamamen yok mu eder?..❤ ❤

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here