And the Winner Is Love 47.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9 Şubat 2021 Salı

And the Winner Is Love 47.Bölüm

Dizinin konusu şöyle: Bir yolculuğa çıkan Ateş Sarayı’nın hanımı Chong Xue Zhi ile gözü ondan başkasını görmeyen Ay Vadisi’nin efendisi Shang Guan Tou’nun hikâyesi. Chong Xue Zhi ilk defa savaş dünyasına gider. Orada Shang Guan Tou ile tanışır. Bu sırada Ateş Sarayı’nın en büyük hazinesi olan Nilüfer Tanrısı Dokuz Duruş Tekniği çalınır. Chong Xue Zhi sürgün edilir ve peşine suikastçılar yollanır. Shang Guan Tou’nun yardımıyla hayatta kalır ve ikili birbirine âşık olur. Shang Guan Tou ve Chong Xue Zhi daha sonra gelişen yanlış anlamalar ve zorluklara rağmen Nilüfer Tanrısı Dokuz Duruş Tekniği’ni çalıp kötülük yapan kişiyi bulmaya çalışır.
Ateş Sarayı'nın bir yolculuğa çıkan genç metresi Chong Xuezhi ile sadece gözü olan Ay Vadisi'nin efendisi Shangguan Tou arasında bir hikaye. Ateş Sarayı'nın genç metresi Chong Xuezhi, ilk defa boksör dünyasına giriyor. Moon Valley'in zarif ama heybetli ustası Shangguan Tou ile tanışır. Lotus Tanrı Dokuz Duruş Tekniği,Ateş Sarayı'nın en büyük hazinesi çalınır. Chong Xuezhi evinden sürülür ve suikastçılar peşinden gönderilir. Shangguan Tou'nun yardımıyla hayatta kalır ve aşık olurlar. Chong Xuezhi, ikinci babası Lin Chang ile tekrar bir araya gelir ve annesinin Lotus God Nine Stance Technique'ye karşı iki gizli el yazması geride bıraktığını öğrenir. Bu arada, tekniğe hakim gizemli bir adam, insanlar arasında korku aşılayan birden fazla cinayet işledi. Aralarındaki zorluklara ve yanlış anlamalara rağmen, Shangguan Tou ve Chong Xuezhi, kötü beyni ortaya çıkarmak ve topraklara barışı geri getirmek için el ele verir.
.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Çin dizileri yüksek traja ulaşan ve hızlı bir şekilde yükselen dizilerden biridir. Çin dizileri bol aksiyonlu ve bol maceraları olmak üzere aşk temalı olan diziler de bulunmaktadır. Çin kültürünü yansıtan bu diziler Asya'nın en popüler dizileri arasına girmiştir. Ülkemizden de pek çok kişi Çin dizilerini sevmekte ve ilgi duymaktadır. Bu listemizde en iyi Çin dizilerini derledik. Oluşturmuş olduğumuz bu listede yüksek puanlı olan IMDb puanlı dizilere ulaşabilirsiniz. Çin dizileri son yıllarda iyice popüler hale gelmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here