As Long as You Love Me 43.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

9 Şubat 2021 Salı

As Long as You Love Me 43.Bölüm

Birlikte büyümüş ve yıllarca birbirini seven iki çocukluk arkadaşının hikayesini anlatıyor. Ayrılırlar ve yeniden bir araya gelirler, ancak birisinin planlaması nedeniyle bir dizi yanlış anlama meydana gelir. Zhou Yanzhao, Shenghai Group'un halefi. Zhou Xiaomeng bir çocuk şovuna ev sahipliği yapıyor. Zhou Yanzhao, 22. doğum gününde onu görmek için ülkeye dönmesi için Xiaomeng'e verdiği sözü yerine getiriyor. Ancak,Babası, beklenmedik bir şekilde, gayrimenkul şirketlerini başarmaktan başka seçenek bırakmadan ölür. Dahası, Xiaomeng'in annesi Zhou Yanzhao'nun ölümünün ardındaki şüphelidir. Ticari faaliyetleri devralan Zhou Yanzhao, Shenghai Grubuna girer ve Jiang Qingcheng'de sert bir rakiple karşı karşıyadır. Zhou Yanzhao, ihanet, yatırım başarısızlıkları, mühendislik kazaları ve bir doğum sırrını öğrenirken şirketi ayakta tutmakta zorlanıyor. Yanlış anlamalardan kalpleri taşıyan Xiaomeng, çabalarında iniş ve çıkışlara rağmen asla pes etmiyor. Çocuklara yardım etmek için sadaka çabalarında ısrar ediyor ve sürekli olarak daha iyi bir insan olmaya çalışıyor. Gökyüzü nihayet yıldız çaprazlı sevenler arasında temizlendiğinde, talihsizliklerinin ardındaki gerçek beyni bulmak için birlikte çalışmalıdırlar.
Zhou Yanzhao, Shenghai Group’un gelecekteki başkanı konumunda. Zhou Xiaomeng ise, bir çocuk gösterisinin sunucusu. Zhou Yanzhao, Xiaomeng’e vermiş olduğu 22. doğum gününde onu görmek için ülkeye dönme sözünü yerine getiriyor. Ancak babası beklenmedik bir şekilde ölüyor ve kendisine şirketi yönetmek ve başarıya ulaştırmaktan başka seçenek kalmıyor. Dahası, Xiaomeng’in annesi, Zhou Yanzhao’nun babasının ölümüden sorumlu tutulan bir şüpheli durumunda.
.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Çin dizileri yüksek traja ulaşan ve hızlı bir şekilde yükselen dizilerden biridir. Çin dizileri bol aksiyonlu ve bol maceraları olmak üzere aşk temalı olan diziler de bulunmaktadır. Çin kültürünü yansıtan bu diziler Asya'nın en popüler dizileri arasına girmiştir. Ülkemizden de pek çok kişi Çin dizilerini sevmekte ve ilgi duymaktadır. Bu listemizde en iyi Çin dizilerini derledik. Oluşturmuş olduğumuz bu listede yüksek puanlı olan IMDb puanlı dizilere ulaşabilirsiniz. Çin dizileri son yıllarda iyice popüler hale gelmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here