Autumn Cicada 37.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

21 Şubat 2021 Pazar

Autumn Cicada 37.Bölüm

Hong Kong'un Japonya tarafından işgal edildiği 1941 yılında, bir askeri subay kılığına giren bir Komünist ajan, devrimin başarısı için kritik öneme sahip önemli bir görev alır. Ye Chong, Komünist idealleri olan milliyetçi bir genç adam. Sato'nun bölgedeki Japon askeri polisinin varlığını inşa etmesine yardımcı olmak için Hong Kong'a gelir. Gerçekte, uzun zaman önce ülkesine bağlılık yemin etti ve Japon istihbaratını yoldaşlarına aktarmak için gizlice sonbahar ağustosböceği altında gizlice faaliyet gösteriyor. Konumu onu tekrar tekrar vatandaşı uğruna riske atıyor.
Autumn Cicada  En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri 

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Hong Kong'un Japonya tarafından işgal edildiği 1941 yılında, bir askeri subay kılığına giren bir Komünist ajan, devrimin başarısı için kritik öneme sahip önemli bir görev alır. Ye Chong, Komünist idealleri olan milliyetçi bir genç adam. Sato'nun bölgedeki Japon askeri polisinin varlığını inşa etmesine yardımcı olmak için Hong Kong'a gelir. Gerçekte, uzun zaman önce ülkesine bağlılık yemin etti ve Japon istihbaratını yoldaşlarına aktarmak için gizlice sonbahar ağustosböceği altında gizlice faaliyet gösteriyor. Konumu onu tekrar tekrar vatandaşı uğruna riske atıyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here