Closer to You 23.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

23 Şubat 2021 Salı

Closer to You 23.Bölüm

Yakışıklı bir cerrah, en büyük pişmanlığını telafi etmeye çalışır. Lise son sınıfa zamanında geri dönme şansı yakaladığında, sınıf arkadaşı Han Fei'ye yardım etmek ve yaklaşan bir trajediyi önlemek için korkaklığının üstesinden gelmeye çalışır. Han Fei, Wu Jing Hao'ya okuldaki yapışkan bir durumdan istemeden yardım ettiğinden beri, görüş alanından hiç ayrılmadı. Wu Jinghao , Han Fei ile ilgili her şeyi fark etmeye başlar , genellikle sınıfta dikkati dağılmıştır ve sanki kirpi gibi sivri uçları varmış gibi yaklaşması imkansızdır. Wu Jinghao, Han Fei'nin bir zamanlar arkadaşını barbekü yemeye götürdüğünü öğrenir, ancak bir kaza, arkadaşının yanmasına ve komaya girmesine neden olur. Han Fei o zamandan beri suçluluk içinde yaşıyor. Wu Haojing, onu gölgelerden dışarı çıkmaya teşvik ederken sabırla beklemektedir.
Closer to You  En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Yakışıklı bir cerrah, en büyük pişmanlığını telafi etmeye çalışır. Lise son sınıfa zamanında geri dönme şansı yakaladığında, sınıf arkadaşı Han Fei'ye yardım etmek ve yaklaşan bir trajediyi önlemek için korkaklığının üstesinden gelmeye çalışır. Han Fei, Wu Jing Hao'ya okuldaki yapışkan bir durumdan istemeden yardım ettiğinden beri, görüş alanından hiç ayrılmadı. Wu Jinghao , Han Fei ile ilgili her şeyi fark etmeye başlar , genellikle sınıfta dikkati dağılmıştır ve sanki kirpi gibi sivri uçları varmış gibi yaklaşması imkansızdır. Wu Jinghao, Han Fei'nin bir zamanlar arkadaşını barbekü yemeye götürdüğünü öğrenir, ancak bir kaza, arkadaşının yanmasına ve komaya girmesine neden olur. Han Fei o zamandan beri suçluluk içinde yaşıyor. Wu Haojing, onu gölgelerden dışarı çıkmaya teşvik ederken sabırla beklemektedir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here