Consummation 1.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

23 Şubat 2021 Salı

Consummation 1.Bölüm

Bir VR oyunu gerçekçi bir rüyayı ortaya çıkardığında, gençlik kendi kendini iyileştirme yolculuğunda okul günlerine geri dönen bir adam için yeniden başlar. Liseden on yıl sonra, Lin Shang He, Cui Zhen Yan ve yakın arkadaşları, Xia Shi'nin Ye Sang Yu'nun kazasından beri acı çekmeye devam ettiği psikolojik travmayı aşmasına yardımcı olacak bir yol düşünüyorlar. Bir oyun, Xia Shi'yi öğrenci olduğu zamana kadar sanal gerçeklik  dünyasına götürür , böylece kaybolmuş bir arkadaşlığı kurtarmak için anıları aracılığıyla gizemi çözmesine izin verir.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Bir VR oyunu gerçekçi bir rüyayı ortaya çıkardığında, gençlik kendi kendini iyileştirme yolculuğunda okul günlerine geri dönen bir adam için yeniden başlar. Liseden on yıl sonra, Lin Shang He, Cui Zhen Yan ve yakın arkadaşları, Xia Shi'nin Ye Sang Yu'nun kazasından beri acı çekmeye devam ettiği psikolojik travmayı aşmasına yardımcı olacak bir yol düşünüyorlar. Bir oyun, Xia Shi'yi öğrenci olduğu zamana kadar sanal gerçeklik dünyasına götürür , böylece kaybolmuş bir arkadaşlığı kurtarmak için anıları aracılığıyla gizemi çözmesine izin verir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here