Count Your Lucky Stars 34.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

23 Şubat 2021 Salı

Count Your Lucky Stars 34.Bölüm

Lu Xing Cheng, her şeyi bir anda kaybedene kadar dünyayı ayağa kaldırmaya alışıktı. Tong Xiao Bir gecede meşhur olana kadar sonsuza dek zırvalanırdın. CHIC editörü Lu Xing Cheng, kibirli bir kişiliğe ve keskin bir dile sahiptir. Moda dünyasında, efsanevi bir figür ve şanslı olduğu için ünlü. Tong Xiao Yaptığı her şeyde  şanssız olan bilinmeyen bir tasarımcısınız . Bir kaza şanslarının değişmesine neden olur ve yaşamları sert bir dönüş alır. Tong Xiao Lu Luing Cheng'i tanımaya başladığında, yavaş yavaş gizli geçmişini öğrenir ve kibirli cephesine rağmen bir aile için özlem duyan bir adamı keşfeder. Tong Xiao İdolünün eski ihtişamına dönmesine yardım etmek istiyorsun, ama bencil eğilimleriyle başa çıkmak zor olabilir.
Count Your Lucky Stars En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Lu Xing Cheng, her şeyi bir anda kaybedene kadar dünyayı ayağa kaldırmaya alışıktı. Tong Xiao Bir gecede meşhur olana kadar sonsuza dek zırvalanırdın. CHIC editörü Lu Xing Cheng, kibirli bir kişiliğe ve keskin bir dile sahiptir. Moda dünyasında, efsanevi bir figür ve şanslı olduğu için ünlü. Tong Xiao Yaptığı her şeyde şanssız olan bilinmeyen bir tasarımcısınız . Bir kaza şanslarının değişmesine neden olur ve yaşamları sert bir dönüş alır. Tong Xiao Lu Luing Cheng'i tanımaya başladığında, yavaş yavaş gizli geçmişini öğrenir ve kibirli cephesine rağmen bir aile için özlem duyan bir adamı keşfeder. Tong Xiao İdolünün eski ihtişamına dönmesine yardım etmek istiyorsun, ama bencil eğilimleriyle başa çıkmak zor olabilir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here