Dance of the Phoenix 28.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

11 Şubat 2021 Perşembe

Dance of the Phoenix 28.Bölüm

Bir kez dahi bir kız olarak selamlanan Feng Wu, ona karşı bir komplonun kurbanı olduktan sonra atılır. Günümüz kızı, Feng Wu'nun vücudunda xiulian dünyasına girer ve Jun Linyuan'a aşık olur. Feng Wu, rakibi Zuo Qing Yu'nun entrikaları yüzünden anka kuşunun gerçek kanını kaybeder. Öğretmeni, Feng Wu'yu kurtarmak için tüm enerjisini harcar ve bir uyku  durumuna düşer . 21. yüzyılda, Meng Yuan bir ev sahibi ve geleneksel Çin tıbbı öğrencisidir. O yanlışlıkla Feng Wu olmak için xiulian dünyasına girer. Bu arada Feng Wu, Jun Lin Yuan ile görünüşte var olmayan bir evlilik anlaşması yapar. Feng Wu olarak yaşayan Meng Yuan, Çin tıbbı bilgisini onun için değerli olanları korumak için kullanır.
Dance of the Phoenix En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Bir kez dahi bir kız olarak selamlanan Feng Wu, ona karşı bir komplonun kurbanı olduktan sonra atılır. Günümüz kızı, Feng Wu'nun vücudunda xiulian dünyasına girer ve Jun Linyuan'a aşık olur. Feng Wu, rakibi Zuo Qing Yu'nun entrikaları yüzünden anka kuşunun gerçek kanını kaybeder. Öğretmeni, Feng Wu'yu kurtarmak için tüm enerjisini harcar ve bir uyku durumuna düşer . 21. yüzyılda, Meng Yuan bir ev sahibi ve geleneksel Çin tıbbı öğrencisidir. O yanlışlıkla Feng Wu olmak için xiulian dünyasına girer. Bu arada Feng Wu, Jun Lin Yuan ile görünüşte var olmayan bir evlilik anlaşması yapar. Feng Wu olarak yaşayan Meng Yuan, Çin tıbbı bilgisini onun için değerli olanları korumak için kullanır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here