Dear Herbal Lord 21.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

11 Şubat 2021 Perşembe

Dear Herbal Lord 21.Bölüm

Onunla evlenmesini sağlamak için Tıp Kralı Chu Zhimo'nun peşine düşen Isatis kökünden oluşan bir peri olan Song Lan arasında silinmez bir aşk hikayesini anlatıyor. Song Lan, ölümsüz xiulian uygulamasını tamamlamak olan yüreğini tek bir şeye kurmuştur. Korkunç olarak, yanlışlıkla prenses tarafından yemiş. Kaçmak için Chu ile evlenmeye zorlaması gerekir.Zhimo'nun tıbbi enerjisini emmesi için. Song Lan aptal bir Isatis kökü olabilir, ancak çok inatçıdır. Chu Zhimo ona karşı ne kadar kayıtsız davranırsa davransın, Chu Zhimo ile evlenme konusundaki cesur niyetlerinden çekinmiyor. Bunu gerçekleştirmek için, bazı peri arkadaşlarını ölümlü dünyaya geri getirmek için Shenxiang Dağı'na özel bir yolculuğa çıkar. Bunların arasında bir ginseneg bebeği, seksi bir safran ve erdemli bir melek otu var - her biri Song Lan'a aşk arayışında yardım etmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır ve istekli.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Onunla evlenmesini sağlamak için Tıp Kralı Chu Zhimo'nun peşine düşen Isatis kökünden oluşan bir peri olan Song Lan arasında silinmez bir aşk hikayesini anlatıyor. Song Lan, ölümsüz xiulian uygulamasını tamamlamak olan yüreğini tek bir şeye kurmuştur. Korkunç olarak, yanlışlıkla prenses tarafından yemiş. Kaçmak için Chu ile evlenmeye zorlaması gerekir.Zhimo'nun tıbbi enerjisini emmesi için. Song Lan aptal bir Isatis kökü olabilir, ancak çok inatçıdır. Chu Zhimo ona karşı ne kadar kayıtsız davranırsa davransın, Chu Zhimo ile evlenme konusundaki cesur niyetlerinden çekinmiyor. Bunu gerçekleştirmek için, bazı peri arkadaşlarını ölümlü dünyaya geri getirmek için Shenxiang Dağı'na özel bir yolculuğa çıkar. Bunların arasında bir ginseneg bebeği, seksi bir safran ve erdemli bir melek otu var - her biri Song Lan'a aşk arayışında yardım etmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır ve istekli..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here