Detective 24.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Şubat 2021 Cuma

Detective 24.Bölüm

Erken Cumhuriyet döneminde geçen hikaye, bir dizi garip vakanın perdesini kaldıran ikili kişiliğe sahip bir polisi konu alıyor. Yıl 1911 ve Çin devrimin arifesinde. Tianjin'in eteklerinde bir vilayet olan kırsal Fuyuan İlçesinde birbiriyle bağlantılı bir dizi cinayet meydana geldi. Tianjin dedektifi Tan Bodun ve ekibi olayı çözmek için oraya gider. Gizemin katmanlarını soyduktan sonra , Fuyuan İlçesiyle ilgili şok edici bir sırrı ortaya çıkarır ve adaletle kötülük arasında bir mücadele başlar.
Detective En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Erken Cumhuriyet döneminde geçen hikaye, bir dizi garip vakanın perdesini kaldıran ikili kişiliğe sahip bir polisi konu alıyor. Yıl 1911 ve Çin devrimin arifesinde. Tianjin'in eteklerinde bir vilayet olan kırsal Fuyuan İlçesinde birbiriyle bağlantılı bir dizi cinayet meydana geldi. Tianjin dedektifi Tan Bodun ve ekibi olayı çözmek için oraya gider. Gizemin katmanlarını soyduktan sonra , Fuyuan İlçesiyle ilgili şok edici bir sırrı ortaya çıkarır ve adaletle kötülük arasında bir mücadele başlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here