Dont Think Twice 40.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Şubat 2021 Cuma

Dont Think Twice 40.Bölüm

Milyarlarca net değere sahip sade görünümlü, orta yaşlı bir adam Li Honghai, sadece gerçek aşkı bulmak istiyor. Tüm kadınlar parası yüzünden onun için düşüyor gibi görünüyor. Bu nedenle, yanlışlıkla genç ve küstah bir tasarımcı olan Xia Keke ile tanışıp ona ilgi duyduğunda, varlıklı geçmişini gizli tutmaya ve basit bir küçük girişimci olarak woo'ya karar verir. Birlikte birçok deneyim yaşarlar ve sonunda düğümü bağlarlar. Evlendikten sonra, varlıklı geçmişini her zaman bildiğini öğrenir. İhanete uğradığını düşünerek hemen boşanmak istiyor, ancak şirketinin halka açılması için 3 ay boyunca karı koca olarak görünmeye devam etmekten başka seçeneği yok.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Milyarlarca net değere sahip sade görünümlü, orta yaşlı bir adam Li Honghai, sadece gerçek aşkı bulmak istiyor. Tüm kadınlar parası yüzünden onun için düşüyor gibi görünüyor. Bu nedenle, yanlışlıkla genç ve küstah bir tasarımcı olan Xia Keke ile tanışıp ona ilgi duyduğunda, varlıklı geçmişini gizli tutmaya ve basit bir küçük girişimci olarak woo'ya karar verir. Birlikte birçok deneyim yaşarlar ve sonunda düğümü bağlarlar. Evlendikten sonra, varlıklı geçmişini her zaman bildiğini öğrenir. İhanete uğradığını düşünerek hemen boşanmak istiyor, ancak şirketinin halka açılması için 3 ay boyunca karı koca olarak görünmeye devam etmekten başka seçeneği yok..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here