Dr. Cutie 26.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Şubat 2021 Cuma

Dr. Cutie 26.Bölüm

Shen Zhao Er saray atanan doktor kızıdır. Kralın bir yetkilisinin oğlu Ji Heng ile küçüklüğünden beri birlikte büyüdüler. Bir kraliyet eşiyle ilgili zehirlenme olayında, Zhao Er'in babası Doktor Shen cinayete kurban edildi ve bu da tüm ailenin idam edilmesiyle son buldu. Bu cinayetin planı  zhao Er'in babasının en yakın bir arkadaşı tarafından daha önce planlı bir şekilde yapılmıştır. Bu komplo yüzünden masum olan  Zhao Er'in ailesi boşuna öldü, ancak ailesi infaz ediliği sırada Zhao Er kurturdu ve ailesinin infazını gözlerinin önünde gerçekleşti  bunu duyan Ji Heng olay yerine gitti ama artık herşey için çok geçti her yerde Zhao Er arayan ji Heng ve herşeye rağmen hayatta kalan Zhao Er  bu idamın arkadasındaki kişileri ve komployu arştırmak için Tıpla ilgilenir ve tecrübe kazanır bu alanda bu sayede  Zhao Er sonunda Ji heng nişanlısının doktoru olarak Tian Qi kılığında erkek olarak Ji malikanesine girmeyi başarır girdiğinde, cinayet ve komplo, araştırarak hemde kendini kurtarmak için  zekâsını kullanarak kurulan komployu ortaya çıkaraktır  bakalım Zhao Er neler beklemektedir.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Shen Zhao Er saray atanan doktor kızıdır. Kralın bir yetkilisinin oğlu Ji Heng ile küçüklüğünden beri birlikte büyüdüler. Bir kraliyet eşiyle ilgili zehirlenme olayında, Zhao Er'in babası Doktor Shen cinayete kurban edildi ve bu da tüm ailenin idam edilmesiyle son buldu. Bu cinayetin planı zhao Er'in babasının en yakın bir arkadaşı tarafından daha önce planlı bir şekilde yapılmıştır. Bu komplo yüzünden masum olan Zhao Er'in ailesi boşuna öldü, ancak ailesi infaz ediliği sırada Zhao Er kurturdu ve ailesinin infazını gözlerinin önünde gerçekleşti bunu duyan Ji Heng olay yerine gitti ama artık herşey için çok geçti her yerde Zhao Er arayan ji Heng ve herşeye rağmen hayatta kalan Zhao Er bu idamın arkadasındaki kişileri ve komployu arştırmak için Tıpla ilgilenir ve tecrübe kazanır bu alanda bu sayede Zhao Er sonunda Ji heng nişanlısının doktoru olarak Tian Qi kılığında erkek olarak Ji malikanesine girmeyi başarır girdiğinde, cinayet ve komplo, araştırarak hemde kendini kurtarmak için zekâsını kullanarak kurulan komployu ortaya çıkaraktır bakalım Zhao Er neler beklemektedir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here