Eternal Love of Dream 56.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

24 Şubat 2021 Çarşamba

Eternal Love of Dream 56.Bölüm

Qing Qiu'nun kadın hükümdarı ile Göksel Krallığın eski tanrısı arasında iki bin yıllık kalıcı sevgi ve takıntı. Feng Jiu, vahşi doğada yalnızca ölümsüz ekimi uygularken, bir canavar tarafından saldırıya uğradı ve Göksel Krallık'tan Dong Hua Di Jun tarafından kurtarıldı. Karşılaşma, Feng Jiu'nun kalbinde derinlemesine kökleşmiş olur ve borçlarını geri ödemek için Dong Hua'yu takip etmeye karar verir.savaş. Yakında ona karşı olan iyi hislerinin sevgiye dönüştüğünü fark eder, ancak Dong Hua, sevginin ne anlama geldiğini unutmuş bir tanrıdır. Feng Jiu'yu korumak için Dong Hua, onu bir arkadaşının ölümüyle sonuçlanan insan alemine gönderir. Feng Jiu, Kanatlı Kabile Prensesi Ah Lan Ruo'nun hayali dizisine, ölüleri hayata döndürecek ama Ah Lan Ruo'nun sonsuzluk yaşamını yeniden yaşamak için tuzağa düşmüş olan kutsal bir meyve bulmak için girer. Dong Hua, Feng Jiu'yu kurtarmanın bir yolunu bulur ve ona olan sevgisini zaten karşılığını fark eder, ancak başka bir engel yollarını keser. (Kaynak: ChineseDrama.info) ~~ Tang Qi Gong Zi tarafından aynı adlı bir romandan uyarlanmıştır. Hikaye “Evren Çiçeklerinin On Mili” ile aynı evrende geçiyor.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Qing Qiu'nun kadın hükümdarı ile Göksel Krallığın eski tanrısı arasında iki bin yıllık kalıcı sevgi ve takıntı. Feng Jiu, vahşi doğada yalnızca ölümsüz ekimi uygularken, bir canavar tarafından saldırıya uğradı ve Göksel Krallık'tan Dong Hua Di Jun tarafından kurtarıldı. Karşılaşma, Feng Jiu'nun kalbinde derinlemesine kökleşmiş olur ve borçlarını geri ödemek için Dong Hua'yu takip etmeye karar verir.savaş. Yakında ona karşı olan iyi hislerinin sevgiye dönüştüğünü fark eder, ancak Dong Hua, sevginin ne anlama geldiğini unutmuş bir tanrıdır. Feng Jiu'yu korumak için Dong Hua, onu bir arkadaşının ölümüyle sonuçlanan insan alemine gönderir. Feng Jiu, Kanatlı Kabile Prensesi Ah Lan Ruo'nun hayali dizisine, ölüleri hayata döndürecek ama Ah Lan Ruo'nun sonsuzluk yaşamını yeniden yaşamak için tuzağa düşmüş olan kutsal bir meyve bulmak için girer. Dong Hua, Feng Jiu'yu kurtarmanın bir yolunu bulur ve ona olan sevgisini zaten karşılığını fark eder, ancak başka bir engel yollarını keser. (Kaynak: ChineseDrama.info) ~~ Tang Qi Gong Zi tarafından aynı adlı bir romandan uyarlanmıştır. Hikaye “Evren Çiçeklerinin On Mili” ile aynı evrende geçiyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here