Ever Night2 41.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

26 Şubat 2021 Cuma

Ever Night2 41.Bölüm

Efsane, ebedi gecenin yaklaştığını ve insanlığa bir felaketin geleceğini söylüyor. Sang Sang'ın kimliği keşfedildikten sonra, Ning Que onu korumak için elinden gelen her şeyi yapar. Ning Que, ailesi için adalet elde etmek için uzun ve zor mücadele etti. Xiulian'a giden yolda Tang Ülkesinin koruyucusu oldu. Ancak, dolambaçlı insanlar Sang Sang'ın ebedi gece ile olan bağlantısını açığa çıkardılar ve onu  öldürmek istiyorlar. Çocukluk arkadaşının zarar görmesini istemeyen Ning Que, birçok engeli aşmada ona eşlik eder. Şu anda, Tang Ülkesi savaş ağalarının eline düşme riski altındadır. Ning Que, ülkeyi korumak için orduyu yönetme emri alır.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Efsane, ebedi gecenin yaklaştığını ve insanlığa bir felaketin geleceğini söylüyor. Sang Sang'ın kimliği keşfedildikten sonra, Ning Que onu korumak için elinden gelen her şeyi yapar. Ning Que, ailesi için adalet elde etmek için uzun ve zor mücadele etti. Xiulian'a giden yolda Tang Ülkesinin koruyucusu oldu. Ancak, dolambaçlı insanlar Sang Sang'ın ebedi gece ile olan bağlantısını açığa çıkardılar ve onu öldürmek istiyorlar. Çocukluk arkadaşının zarar görmesini istemeyen Ning Que, birçok engeli aşmada ona eşlik eder. Şu anda, Tang Ülkesi savaş ağalarının eline düşme riski altındadır. Ning Que, ülkeyi korumak için orduyu yönetme emri alır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here