Everyone Wants to Meet You 36.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

26 Şubat 2021 Cuma

Everyone Wants to Meet You 36.Bölüm

Güzel bir romantizm, saf ve iyi kalpli bir kıza düşen başarılı bir yöneticiyi takip eder. Beş yıldızlı bir otelin genel müdürü olan iş, her zaman Zhang Min'in evreninin merkezi olmuştur, yani onu işkolik durumundan çıkarabilecek tek kişi Luo Xi ile tanışıncaya kadar. Zhang Min, Luo Xi'nin nezaketi ve güzelliği karşısında büyülendiğini görürken Luo Xi, Zhang Min'in soğuk ve ilgisiz cephesinin arkasındaki yumuşaklığı görür . Luo Xi'nin çocukluk arkadaşı Tao Lun de ona aşık oluyor; yine de onu sadece ağabey olarak görüyor. Zhang Min ve Luo Xi birlikte olmak için sayısız engelin üstesinden geldiklerinde ve hatta birlikte kendi pansiyonlarını kurduklarında, kalbi kırılmış bir Tao Lun odağını iş dünyasına çeviriyor. Güçlü bir otel grubu hosteli devralmaya çalıştığında yolları tekrar kesişir.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Güzel bir romantizm, saf ve iyi kalpli bir kıza düşen başarılı bir yöneticiyi takip eder. Beş yıldızlı bir otelin genel müdürü olan iş, her zaman Zhang Min'in evreninin merkezi olmuştur, yani onu işkolik durumundan çıkarabilecek tek kişi Luo Xi ile tanışıncaya kadar. Zhang Min, Luo Xi'nin nezaketi ve güzelliği karşısında büyülendiğini görürken Luo Xi, Zhang Min'in soğuk ve ilgisiz cephesinin arkasındaki yumuşaklığı görür . Luo Xi'nin çocukluk arkadaşı Tao Lun de ona aşık oluyor; yine de onu sadece ağabey olarak görüyor. Zhang Min ve Luo Xi birlikte olmak için sayısız engelin üstesinden geldiklerinde ve hatta birlikte kendi pansiyonlarını kurduklarında, kalbi kırılmış bir Tao Lun odağını iş dünyasına çeviriyor. Güçlü bir otel grubu hosteli devralmaya çalıştığında yolları tekrar kesişir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here