Fake Princess 24.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

26 Şubat 2021 Cuma

Fake Princess 24.Bölüm

Peki ya parayı seviyorsa, tüm dağ haydutları parayı sevmez mi? Altın dolu bir sandık için, dağ haydutu kendini kara karınlı prense kadar sunuyor, böylece güzel bir romantizme başlıyor. Chang Le bir zamanlar özgür ve değişmez bir kadın hayduttu. Ancak, prens Prens Che Che ile evlilikte sahte bir gelin olur. Sarayın sınırlarına giren Chang Le, tekrar tekrar aşağılandıktan sonra ayar yapmayı zor bulur . Durumuna rağmen, gerçek çizgilerini gösteren vahşi bir kedi gibi uyum sağlamayı öğrenir. Her adımı dikkatli bir şekilde izleyen Li Che, yavaş yavaş Chang Le'nin canlılığından etkileniyor. Her biri kendi motiflerini gizlemek için bir maske takıyor, iki kişi birbirinde rahatlık buluyor.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizilerii

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Peki ya parayı seviyorsa, tüm dağ haydutları parayı sevmez mi? Altın dolu bir sandık için, dağ haydutu kendini kara karınlı prense kadar sunuyor, böylece güzel bir romantizme başlıyor. Chang Le bir zamanlar özgür ve değişmez bir kadın hayduttu. Ancak, prens Prens Che Che ile evlilikte sahte bir gelin olur. Sarayın sınırlarına giren Chang Le, tekrar tekrar aşağılandıktan sonra ayar yapmayı zor bulur . Durumuna rağmen, gerçek çizgilerini gösteren vahşi bir kedi gibi uyum sağlamayı öğrenir. Her adımı dikkatli bir şekilde izleyen Li Che, yavaş yavaş Chang Le'nin canlılığından etkileniyor. Her biri kendi motiflerini gizlemek için bir maske takıyor, iki kişi birbirinde rahatlık buluyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here