Find Yourself 39.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

27 Şubat 2021 Cumartesi

Find Yourself 39.Bölüm

Başarılı bir kariyer kadını ve genç bir adam arasında bir aşk hikayesi. Fan Xing'in şirketi, Yuan Song ile ilişkisi yaş farkları nedeniyle toplumsal baskılarla karşı karşıya kalırken satın alma riskiyle karşı karşıya. İşinde ve aşk hayatında ardışık darbeler onu duygusal bir bataklığa itiyor ve bu süre zarfında Ye Lu Ming hayatına giriyor. Yaşlandıkça olgun, istikrarlı ve bilgili. He Fan Xing'in yaşam koçu ve çift arasındaki çatışmanın kaynağı olur. O Fan Xing için, sadece sevdiği adamı seçmek değil, geleneksel evlilik anlayışını benimsemenin çelişkilerini dikkate almak meselesidir.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Başarılı bir kariyer kadını ve genç bir adam arasında bir aşk hikayesi. Fan Xing'in şirketi, Yuan Song ile ilişkisi yaş farkları nedeniyle toplumsal baskılarla karşı karşıya kalırken satın alma riskiyle karşı karşıya. İşinde ve aşk hayatında ardışık darbeler onu duygusal bir bataklığa itiyor ve bu süre zarfında Ye Lu Ming hayatına giriyor. Yaşlandıkça olgun, istikrarlı ve bilgili. He Fan Xing'in yaşam koçu ve çift arasındaki çatışmanın kaynağı olur. O Fan Xing için, sadece sevdiği adamı seçmek değil, geleneksel evlilik anlayışını benimsemenin çelişkilerini dikkate almak meselesidir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here