First Romance 21.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

27 Şubat 2021 Cumartesi

First Romance 21.Bölüm

Yıllar önce, Yan Ke ve Xiong Yi Fan okul arkadaşıydı. Ancak daha genç günlerinde, Yan Ke'de aşkını bir sır olarak saklayan ve onu uzaktan seven gizli bir hayranı olduğunu asla keşfetmedi. Şimdi her ikisi için işler çok farklı ve Yan Ke, kampüsteki en popüler ve sevilen öğrencilerden biri olduğu kolejde. Atılgan, hassas, hitkız öğrenciler arasında ve şaşmaz bir şekilde çekici, aynı zamanda yetişmekte olan genç bir piyanist oldu. Bununla birlikte, derinlerde, yerine getirilmediğini ve amaçtan yoksun olduğunu hissediyor. Tuhaf koşullar, yolunu bir kez daha Xiong Yi Fan ile kesiştiğinde, ilk bakışta ona aşık olma sırası ona gelir. Sevgi onlardan kaçmaya devam edecek mi? Ya da Cupid sonunda bu ikiliyi birleştirebilir mi?
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Yıllar önce, Yan Ke ve Xiong Yi Fan okul arkadaşıydı. Ancak daha genç günlerinde, Yan Ke'de aşkını bir sır olarak saklayan ve onu uzaktan seven gizli bir hayranı olduğunu asla keşfetmedi. Şimdi her ikisi için işler çok farklı ve Yan Ke, kampüsteki en popüler ve sevilen öğrencilerden biri olduğu kolejde. Atılgan, hassas, hitkız öğrenciler arasında ve şaşmaz bir şekilde çekici, aynı zamanda yetişmekte olan genç bir piyanist oldu. Bununla birlikte, derinlerde, yerine getirilmediğini ve amaçtan yoksun olduğunu hissediyor. Tuhaf koşullar, yolunu bir kez daha Xiong Yi Fan ile kesiştiğinde, ilk bakışta ona aşık olma sırası ona gelir. Sevgi onlardan kaçmaya devam edecek mi? Ya da Cupid sonunda bu ikiliyi birleştirebilir mi?.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here