Forget You Remember Love 35.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

27 Şubat 2021 Cumartesi

Forget You Remember Love 35.Bölüm

Anılarını kaybeden ve böylece rüya gibi bir peri masalı başlatan ezilmiş bir CEO'yu kurtaran sıradan bir kız arasında bir hikaye. Shan Junhao, Senwell'in CEO'sudur. İstediğini başarmak için hiçbir zaman yarım önlem almayan, sert bir lider. Ye Qianyu'nun sevdiği bir yer olan Guanmei Hanının kapatılmasını zorunlu kıldığı için Ye Qianyu ile karşılaşması hoş değil. Shan Junhao bir kazaya girdiğinde ve geçmişin hatıraları olmadan uyandığında Ye Qianyu onu içeri alır ve sahte bir kimlik verir. Bir gün ayrılmak zorunda olduğunu bilmesine rağmen, zamanları boyunca yakınlaşırlar.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Anılarını kaybeden ve böylece rüya gibi bir peri masalı başlatan ezilmiş bir CEO'yu kurtaran sıradan bir kız arasında bir hikaye. Shan Junhao, Senwell'in CEO'sudur. İstediğini başarmak için hiçbir zaman yarım önlem almayan, sert bir lider. Ye Qianyu'nun sevdiği bir yer olan Guanmei Hanının kapatılmasını zorunlu kıldığı için Ye Qianyu ile karşılaşması hoş değil. Shan Junhao bir kazaya girdiğinde ve geçmişin hatıraları olmadan uyandığında Ye Qianyu onu içeri alır ve sahte bir kimlik verir. Bir gün ayrılmak zorunda olduğunu bilmesine rağmen, zamanları boyunca yakınlaşırlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here