Generals Lady 29.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Şubat 2021 Pazar

Generals Lady 29.Bölüm

Ünlü bir general ve bir aristokratın kızı, kendileri için değerli olanı korurken birlikte bir ömür geçirmek için birbirlerinin ellerini tutarlar. Shen Jin, kraliyet ailesinin bir üyesi olarak lüks içinde büyüdü. İmparator, görücü usulüyle evlenme kararı aldıktan sonra, sınırları koruyan bir generalle evlenir. Kocası General Chu Xiu Ming'e aşık olmasına rağmen, ilk bakışta zor buluyor.Shen Jin yavaş yavaş şımarık ve haklı tavrından vazgeçer ve hesaba katılması gereken bir güç haline gelir. Alışılmadık yöntemleriyle ordunun birçok sorununu çözer ve onların güvenini ve saygısını kazanmaya gelir. Ancak imparatorluk mahkemelerinde bir sarsıntı oldu ve Chu ordusu hedef haline geldi. Shen Jin, imparator adına casusluk yapma emri alırken Shen Jin'in ebeveynleri iradeleri dışında rehin tutulur. Evli çift mutluluk ve huzuru bulmak için fırtınaları atlatabilir mi?
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Ünlü bir general ve bir aristokratın kızı, kendileri için değerli olanı korurken birlikte bir ömür geçirmek için birbirlerinin ellerini tutarlar. Shen Jin, kraliyet ailesinin bir üyesi olarak lüks içinde büyüdü. İmparator, görücü usulüyle evlenme kararı aldıktan sonra, sınırları koruyan bir generalle evlenir. Kocası General Chu Xiu Ming'e aşık olmasına rağmen, ilk bakışta zor buluyor.Shen Jin yavaş yavaş şımarık ve haklı tavrından vazgeçer ve hesaba katılması gereken bir güç haline gelir. Alışılmadık yöntemleriyle ordunun birçok sorununu çözer ve onların güvenini ve saygısını kazanmaya gelir. Ancak imparatorluk mahkemelerinde bir sarsıntı oldu ve Chu ordusu hedef haline geldi. Shen Jin, imparator adına casusluk yapma emri alırken Shen Jin'in ebeveynleri iradeleri dışında rehin tutulur. Evli çift mutluluk ve huzuru bulmak için fırtınaları atlatabilir mi?.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here