I Don't Want to be Friends with You 22.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Şubat 2021 Cumartesi

I Don't Want to be Friends with You 22.Bölüm

Bir lise öğrencisi, daha genç günlerinde annesiyle tanışmak için 20 yıl öncesine gider. Li Jinbu ve annesi her zaman birbirlerine yaslanmışlardır. Büyülü bir yolculuk Li Jinbu'yu 20 yıl önce annesi Li Qingtong ile tanıştığı ve hızlı arkadaş oldukları yere getiriyor. Farklı nesillerden gelen ve farklı kişiliklere sahip olan bu kişiler komik durumlarla karşılaşırlar. Li Jinbu, birlikte geçirdikleri zaman boyunca annesinin hoşgörüsünü ve cesaretini  öğrenir .
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Bir lise öğrencisi, daha genç günlerinde annesiyle tanışmak için 20 yıl öncesine gider. Li Jinbu ve annesi her zaman birbirlerine yaslanmışlardır. Büyülü bir yolculuk Li Jinbu'yu 20 yıl önce annesi Li Qingtong ile tanıştığı ve hızlı arkadaş oldukları yere getiriyor. Farklı nesillerden gelen ve farklı kişiliklere sahip olan bu kişiler komik durumlarla karşılaşırlar. Li Jinbu, birlikte geçirdikleri zaman boyunca annesinin hoşgörüsünü ve cesaretini öğrenir ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here