Imperfect Love 22.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Şubat 2021 Pazar

Imperfect Love 22.Bölüm

Drama, kadın perspektifinden çekilir ve karanlıkta ışık bulma ve annelikte umut kucaklama hakkında bir hikaye anlatır. Lin Xu Zhi, geçmişi olmayan bir kadın. Evlat edinildi ve hala doğum annesi tarafından terk edilmekten korkuyor. O, kız öğrencilerinden birinin annesinden taciz ettiğini fark eden bir ilkokul öğretmeni. Anne içgüdüsü devreye girer ve kızı dürtüsel olarak kendi bakımına getirmeye karar verir. Xiao Ou adlı genç kızın bakımında, iki kırık ruh birbirinde teselli bulur.
Imperfect Love En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Drama, kadın perspektifinden çekilir ve karanlıkta ışık bulma ve annelikte umut kucaklama hakkında bir hikaye anlatır. Lin Xu Zhi, geçmişi olmayan bir kadın. Evlat edinildi ve hala doğum annesi tarafından terk edilmekten korkuyor. O, kız öğrencilerinden birinin annesinden taciz ettiğini fark eden bir ilkokul öğretmeni. Anne içgüdüsü devreye girer ve kızı dürtüsel olarak kendi bakımına getirmeye karar verir. Xiao Ou adlı genç kızın bakımında, iki kırık ruh birbirinde teselli bulur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here