Investiture of the Gods 65.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

16 Şubat 2021 Salı

Investiture of the Gods 65.Bölüm

Shang Kralı Zhou zamanında, Tanrılar çoğunlukla gitti ve iblisler insan dünyasını rahatsız ediyor. İlkel Cennetin Efendisi, Zhou ve Shang hanedanları arasındaki savaşı göksel aleme yükselmek için yeni bir Tanrı nesli seçmek için kullanmaya karar verir. Çıraklarını doğru adayları aramaya gönderir: Jiang Zi Ya, yeni imparatorluğu Zhou hanedanlığını yönetmede Ji Fa'ya yardım eder, Shen Gong Bao, Shang hanedanına sızar, Su Da Ji, kralı baştan çıkararak dünyayı kasıp kavurur ve Yu Ding Zhen Ren, potansiyeline ulaşması için üçüncü gözü olan Yang Jian'a yardım eder. Seçimin sonucu insanların kaderinde yatmaktadır.
Investiture of the Gods En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Shang Kralı Zhou zamanında, Tanrılar çoğunlukla gitti ve iblisler insan dünyasını rahatsız ediyor. İlkel Cennetin Efendisi, Zhou ve Shang hanedanları arasındaki savaşı göksel aleme yükselmek için yeni bir Tanrı nesli seçmek için kullanmaya karar verir. Çıraklarını doğru adayları aramaya gönderir: Jiang Zi Ya, yeni imparatorluğu Zhou hanedanlığını yönetmede Ji Fa'ya yardım eder, Shen Gong Bao, Shang hanedanına sızar, Su Da Ji, kralı baştan çıkararak dünyayı kasıp kavurur ve Yu Ding Zhen Ren, potansiyeline ulaşması için üçüncü gözü olan Yang Jian'a yardım eder. Seçimin sonucu insanların kaderinde yatmaktadır. .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here