Love and Redemption 56.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Şubat 2021 Cumartesi

Love and Redemption 56.Bölüm

Efsanelere göre, savaş tanrısı bin yıl önce şeytana karşı ölümcül bir savaşta cenneti kurtardı. İkisi de göklerden düştü ve dünyadan kayboldu. Chu Xuan Ji, altı duyudan yoksun olarak dünyaya geldi ve bu da onu oldukça bilgisiz ve beceriksiz kılıyor. Kendisine aşık olan Lize Sarayı'nın önde gelen öğrencisi Yu Si Feng ile arkadaş olur ve böylece bir xianxia romantizmine başlar.geçmişten kalan komplolarla iç içe geçmiş. Zan Hua Turnuvası Shaoyang Tarikatında düzenleniyor ve lideri Chu Lei'nin iki kızı var - güvendiği büyük kızı Chu Ling Long ve dövüş sanatlarında tembel ve korkunç olan en küçük kızı Chu Xuan Ji. Yu Si Feng ve Chu Xuan Ji bir tesadüf sonucu karşılaştıklarında, birbirleriyle arkadaşlık kurarlar. Yu Si Feng, Lize Sarayı öğrencilerinin aşık olması yasak olduğundan, yüzleşmesi gereken sert sonuçlara rağmen Xuan Ji'ye aşık olur. Bu arada Ling Long, turnuvadaki faul davranışlarını eleştirdikten sonra Wu Tong ile çatışır. Misilleme olarak Wu Tong, Xuan Ji'yi yanlışlıkla yaraladı ve okuldan atıldı. Yaralarından kurtulan Xuan Ji, uygulama yapmaya konsantre olacağına söz verir. Dört yıl sonra, Xuan Ji ve Yu Si Feng tekrar buluşur. Si Feng, ancak gerçek aşkı bulursa kırılabilecek bir lanet yüzünden maske takar.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Efsanelere göre, savaş tanrısı bin yıl önce şeytana karşı ölümcül bir savaşta cenneti kurtardı. İkisi de göklerden düştü ve dünyadan kayboldu. Chu Xuan Ji, altı duyudan yoksun olarak dünyaya geldi ve bu da onu oldukça bilgisiz ve beceriksiz kılıyor. Kendisine aşık olan Lize Sarayı'nın önde gelen öğrencisi Yu Si Feng ile arkadaş olur ve böylece bir xianxia romantizmine başlar.geçmişten kalan komplolarla iç içe geçmiş. Zan Hua Turnuvası Shaoyang Tarikatında düzenleniyor ve lideri Chu Lei'nin iki kızı var - güvendiği büyük kızı Chu Ling Long ve dövüş sanatlarında tembel ve korkunç olan en küçük kızı Chu Xuan Ji. Yu Si Feng ve Chu Xuan Ji bir tesadüf sonucu karşılaştıklarında, birbirleriyle arkadaşlık kurarlar. Yu Si Feng, Lize Sarayı öğrencilerinin aşık olması yasak olduğundan, yüzleşmesi gereken sert sonuçlara rağmen Xuan Ji'ye aşık olur. Bu arada Ling Long, turnuvadaki faul davranışlarını eleştirdikten sonra Wu Tong ile çatışır. Misilleme olarak Wu Tong, Xuan Ji'yi yanlışlıkla yaraladı ve okuldan atıldı. Yaralarından kurtulan Xuan Ji, uygulama yapmaya konsantre olacağına söz verir. Dört yıl sonra, Xuan Ji ve Yu Si Feng tekrar buluşur. Si Feng, ancak gerçek aşkı bulursa kırılabilecek bir lanet yüzünden maske takar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here