Candle in the Tomb The Lost Caverns 20.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

16 Mart 2021 Salı

Candle in the Tomb The Lost Caverns 20.Bölüm

Konusu:
Hu Ba Yi, Shirley Yang ve Wang Pang Zi, Shaanxi bölgesindeki gizemli bir mezarı keşfederler. Shirley Yang, fosil parçaları üzerindeki alışılmadık kalıpları araştırmak için Longling Maze Grottos'a gider. Yolda, Wang Pang Zi ile birlikte antik kentten yeni kaçan Hu Ba Yi ile yolları kesişiyor. Üçlü, başka bir mezar baskısı macerasında yoldaş olur.
Candle in the Tomb The Lost Caverns En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Konusu: Hu Ba Yi, Shirley Yang ve Wang Pang Zi, Shaanxi bölgesindeki gizemli bir mezarı keşfederler. Shirley Yang, fosil parçaları üzerindeki alışılmadık kalıpları araştırmak için Longling Maze Grottos'a gider. Yolda, Wang Pang Zi ile birlikte antik kentten yeni kaçan Hu Ba Yi ile yolları kesişiyor. Üçlü, başka bir mezar baskısı macerasında yoldaş olur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here