Go Ahead 38.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

1 Mart 2021 Pazartesi

Go Ahead 38.Bölüm

Hikaye, birbirleri için olabilecek en iyi aile olmak için ortak deneyimlerinde teselli bulan üç sorunlu gencin etrafında dönüyor. İşlevsiz ailelerde büyüyen, kanla ilgisi olmayan üç kişi, evde bulamadıkları aşkı özledikleri için birbirlerine aile gibi davranırlar. En büyük erkek kardeşi Ling Xiao, ikinci erkek kardeşi He Ziqiu ve en küçük kız kardeşi Li Jianjian birlikte büyümüş,birbirlerinin seçtikleri yolları desteklerken hayatın neşesi ve çekişmesi. Ling Xiao ve He Ziqiu liseden mezun olurken asıl ailelerine geri dönerler. Dokuz yıl sonra, üçü yeniden bir araya gelir, ancak karmaşık aile geçmişlerinden kaynaklanan kalp ağrıları, sürekli olarak kalan bir gölge haline gelir. Kendilerinin daha iyi versiyonları olmak için nihayet kişisel sorunlarını çözebilecekler mi?
Go Ahead En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Hikaye, birbirleri için olabilecek en iyi aile olmak için ortak deneyimlerinde teselli bulan üç sorunlu gencin etrafında dönüyor. İşlevsiz ailelerde büyüyen, kanla ilgisi olmayan üç kişi, evde bulamadıkları aşkı özledikleri için birbirlerine aile gibi davranırlar. En büyük erkek kardeşi Ling Xiao, ikinci erkek kardeşi He Ziqiu ve en küçük kız kardeşi Li Jianjian birlikte büyümüş,birbirlerinin seçtikleri yolları desteklerken hayatın neşesi ve çekişmesi. Ling Xiao ve He Ziqiu liseden mezun olurken asıl ailelerine geri dönerler. Dokuz yıl sonra, üçü yeniden bir araya gelir, ancak karmaşık aile geçmişlerinden kaynaklanan kalp ağrıları, sürekli olarak kalan bir gölge haline gelir. Kendilerinin daha iyi versiyonları olmak için nihayet kişisel sorunlarını çözebilecekler mi?.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here