God of Lost Fantasy 50.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

1 Mart 2021 Pazartesi

God of Lost Fantasy 50.Bölüm

Qin Wen Tian, hasta bir çocuk olarak doğar ve nedense, evlat edinilen ebeveynleri onu Bai ailesine göndermeye zorlanır ve karşılığında kızlarının eline evlenme sözü verir. Açgözlü Bai ailesi sonunda gözlerini kraliyet Ye ailesine diker ve başarısız bir şekilde Qin Wen Tian'a suikast düzenleyerek evlilik teklifinden geri çekilmeye çalışır. Qin Wen Tian, Jiuhua Tarikatına kaçar ve efendisinin kızı Mo Qing Cheng ve şu anda saklanmakta olan veliaht prens Yi Wu Wei  ile arkadaş olur.
God of Lost Fantasy En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Qin Wen Tian, hasta bir çocuk olarak doğar ve nedense, evlat edinilen ebeveynleri onu Bai ailesine göndermeye zorlanır ve karşılığında kızlarının eline evlenme sözü verir. Açgözlü Bai ailesi sonunda gözlerini kraliyet Ye ailesine diker ve başarısız bir şekilde Qin Wen Tian'a suikast düzenleyerek evlilik teklifinden geri çekilmeye çalışır. Qin Wen Tian, Jiuhua Tarikatına kaçar ve efendisinin kızı Mo Qing Cheng ve şu anda saklanmakta olan veliaht prens Yi Wu Wei ile arkadaş olur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here