Handsome Siblings 44.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2 Mart 2021 Salı

Handsome Siblings 44.Bölüm

Konusu: Doğumda ayrılan ancak en büyük dövüş sanatçıları olarak büyüyen ikiz kardeşlerin hikayesi. Birbirlerinden intikam almak için yetiştirildiler, yakında kendilerini iyi arkadaş buluyorlar. Birlikte dövüş sanatları dünyasını fırtınaya alıp gerçek kimliklerini araştırmaya yemin ederler. Daha iyi Xiao Yu Er olarak bilinen Jiang Xiao Yu, Kötüler Vadisi'ndeki On Büyük Kötüler tarafından yetiştirildi. O olduğunu düşünüyorJianghu üst kötü adam. Yıllar boyunca birçok hile öğrendi ve kalbi nazik olsa da, yanlış bir şakacı haline geldi. Aslında onun ikiz kardeşi olduğunu bilmediği Hua Wu Que ile tanışır. Hua Wu Que, Prenses Yao Yue bakımı altında Yi Hua Sarayı'nda büyüdü. Prenses Yao Yue, babası Jiang Feng için tek taraflı bir sevgiye sahipti ve ondan intikam almak istedi. Böylece, ikizleri doğumda ayırdı ve düşman olmaları ve birbirleriyle ölümle savaşmaları umuduyla onları yetiştirdi. Ayrı ayrı, bir zamanlar Jiang Feng'e hizmet eden Jiang Bie He, tüm jianghu'yu mahvedebilecek bir komploda Jiang Yu Lang ile bir araya geliyor. Hua Wu Que ve Xiao Yu Er onu bir araya getirmek için bir araya gelirler.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Konusu: Doğumda ayrılan ancak en büyük dövüş sanatçıları olarak büyüyen ikiz kardeşlerin hikayesi.. Birbirlerinden intikam almak için yetiştirildiler, yakında kendilerini iyi arkadaş buluyorlar. Birlikte dövüş sanatları dünyasını fırtınaya alıp gerçek kimliklerini araştırmaya yemin ederler. Daha iyi Xiao Yu Er olarak bilinen Jiang Xiao Yu, Kötüler Vadisi'ndeki On Büyük Kötüler tarafından yetiştirildi. O olduğunu düşünüyorJianghu üst kötü adam. Yıllar boyunca birçok hile öğrendi ve kalbi nazik olsa da, yanlış bir şakacı haline geldi. Aslında onun ikiz kardeşi olduğunu bilmediği Hua Wu Que ile tanışır. Hua Wu Que, Prenses Yao Yue bakımı altında Yi Hua Sarayı'nda büyüdü. Prenses Yao Yue, babası Jiang Feng için tek taraflı bir sevgiye sahipti ve ondan intikam almak istedi. Böylece, ikizleri doğumda ayırdı ve düşman olmaları ve birbirleriyle ölümle savaşmaları umuduyla onları yetiştirdi. Ayrı ayrı, bir zamanlar Jiang Feng'e hizmet eden Jiang Bie He, tüm jianghu'yu mahvedebilecek bir komploda Jiang Yu Lang ile bir araya geliyor. Hua Wu Que ve Xiao Yu Er onu bir araya getirmek için bir araya gelirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here