Heroes 44.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2 Mart 2021 Salı

Heroes 44.Bölüm

1898 Yeniden Doğuş Hareketi Altı Kahraman ın ölmesine neden oldu. Vatansever coşkuyla dolu Huo Yuan Jia, katılmaya istekliydi; ancak düşmanın tuzağına düştü ve sadece ülkenin kahramanları öldükçe izleyebildi. Çok geçmeden, Çin düşman tarafından işgal edildi. Bir yıl sonra, şimdi ChangZhou'da yaşayan Huo Yuan Jia, dağ kenarında yürüyüş yaptı. Geçmişiyle cesaretini kırdı ve tekrar düşmanın tuzağına düşme korkusuyla Şanghay'a taşınmaya karar verdi. Huo Yuan Jia bir ünü takip ederek hızla büyüdü. Çin'i işgal eden Japonlar endişelendi ve Huo Yuan Jia'yı kışkırtmaya başladı. Huo Yuan Jia korkusuzca savaşa girdi ve sonunda cesur eylemleriyle düşmanı yendi.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



1898 Yeniden Doğuş Hareketi Altı Kahraman ın ölmesine neden oldu. Vatansever coşkuyla dolu Huo Yuan Jia, katılmaya istekliydi; ancak düşmanın tuzağına düştü ve sadece ülkenin kahramanları öldükçe izleyebildi. Çok geçmeden, Çin düşman tarafından işgal edildi. Bir yıl sonra, şimdi ChangZhou'da yaşayan Huo Yuan Jia, dağ kenarında yürüyüş yaptı. Geçmişiyle cesaretini kırdı ve tekrar düşmanın tuzağına düşme korkusuyla Şanghay'a taşınmaya karar verdi. Huo Yuan Jia bir ünü takip ederek hızla büyüdü. Çin'i işgal eden Japonlar endişelendi ve Huo Yuan Jia'yı kışkırtmaya başladı. Huo Yuan Jia korkusuzca savaşa girdi ve sonunda cesur eylemleriyle düşmanı yendi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here