Midsummer Is Full of Love 2.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4 Mart 2021 Perşembe

Midsummer Is Full of Love 2.Bölüm

Luo Tian Ran, son derece bağımsız ve güçlü fikirli, kendine değer verme duygusu yüksek bir genç kadındır. Ses sağır olmasına rağmen, müzik endüstrisinde söz yazarı olarak bir sıçrama yapmayı hayal ediyor. Ancak, bir çift arkadaşının talihsiz müdahaleleri nedeniyle evinden taşınmak zorunda kalır. Kader araya girer ve yolu, Jin Ze Yi adında bir pop süperstarı ile kesişir.karşısında şımarık bir velet gibi. Soğuk dış görünüşüne rağmen, aslında gizlice çocuksu ve muhtaçtır. İkili, geçici olarak aynı evde yaşamaya zorlanır. İlk bakışta, kişilikleri çok farklı olduğu için asla göz göze gelmeyecek gibi görünüyorlar. Ancak zamanla Luo Tian Ran, Jin Ze Yi'nin cazibesine yavaş yavaş aşık olur ve bu duygu karşılıklı hale gelir. Bu kesinlikle garip çift arasında aşk çiçek açabilir mi?
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Luo Tian Ran, son derece bağımsız ve güçlü fikirli, kendine değer verme duygusu yüksek bir genç kadındır. Ses sağır olmasına rağmen, müzik endüstrisinde söz yazarı olarak bir sıçrama yapmayı hayal ediyor. Ancak, bir çift arkadaşının talihsiz müdahaleleri nedeniyle evinden taşınmak zorunda kalır. Kader araya girer ve yolu, Jin Ze Yi adında bir pop süperstarı ile kesişir.karşısında şımarık bir velet gibi. Soğuk dış görünüşüne rağmen, aslında gizlice çocuksu ve muhtaçtır. İkili, geçici olarak aynı evde yaşamaya zorlanır. İlk bakışta, kişilikleri çok farklı olduğu için asla göz göze gelmeyecek gibi görünüyorlar. Ancak zamanla Luo Tian Ran, Jin Ze Yi'nin cazibesine yavaş yavaş aşık olur ve bu duygu karşılıklı hale gelir. Bu kesinlikle garip çift arasında aşk çiçek açabilir mi?.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here