My Dear Lady 14.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4 Mart 2021 Perşembe

My Dear Lady 14.Bölüm

Kocasından boşandıktan sonra Ling Xunxun bekarlığını kutlamaya karar verir. Ancak bir partiye giderken, arabası yol kenarında lüks bir araba ile çarpıştı. Üniversite mezunu gibi görünen genç bir adam olan araba Cheng Li, ondan büyük miktarda tazminat istedi. Durumu daha da kötüleştiren, yeni şirketinin  patronu olduğu da ortaya çıkıyor .
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Kocasından boşandıktan sonra Ling Xunxun bekarlığını kutlamaya karar verir. Ancak bir partiye giderken, arabası yol kenarında lüks bir araba ile çarpıştı. Üniversite mezunu gibi görünen genç bir adam olan araba Cheng Li, ondan büyük miktarda tazminat istedi. Durumu daha da kötüleştiren, yeni şirketinin patronu olduğu da ortaya çıkıyor ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here