My Lonely Planet 22.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

4 Mart 2021 Perşembe

My Lonely Planet 22.Bölüm

Gizemli güçleri olan bir kuyruklu yıldız, harika insan ilişkileri getirir. Bir köpek sahibi ve bir kedi sahibi, mutsuz oldukları zaman hayvansal özellikler sergilemeye başlar, ancak alışılmadık sıkıntıları, mutluluğun gerçek anlamını keşfetmelerini sağlar. WTF666 Kuyruklu Yıldızı dünyayı hedefi olarak seçtiğinde ve pembemsi kuyruğu dünyaya süpürüldüğünde, mutluluk ve sevgiyi insanlığa yaymaktı. Miao Yu ile yapışkan bir CEOgirişimci bir zihin. Wang Chen, moda çevrelerinde iyi karışmayan içe dönük bir tasarımcı. Bir canlı akış ve evcil hayvan hastanesinde bir kaza nedeniyle kaderleri iç içe geçiyor. O andan itibaren, mutsuz olduklarında, Miao Yu, Wang Chen'in kedisi gibi davranmaya başlarken Wang Chen, Miao Yu'nun köpeği gibi davranmaya başlar. Ara sıra sürprizler ve zaman zaman sıkıntılar getiren bir düzenleme.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Gizemli güçleri olan bir kuyruklu yıldız, harika insan ilişkileri getirir. Bir köpek sahibi ve bir kedi sahibi, mutsuz oldukları zaman hayvansal özellikler sergilemeye başlar, ancak alışılmadık sıkıntıları, mutluluğun gerçek anlamını keşfetmelerini sağlar. WTF666 Kuyruklu Yıldızı dünyayı hedefi olarak seçtiğinde ve pembemsi kuyruğu dünyaya süpürüldüğünde, mutluluk ve sevgiyi insanlığa yaymaktı. Miao Yu ile yapışkan bir CEOgirişimci bir zihin. Wang Chen, moda çevrelerinde iyi karışmayan içe dönük bir tasarımcı. Bir canlı akış ve evcil hayvan hastanesinde bir kaza nedeniyle kaderleri iç içe geçiyor. O andan itibaren, mutsuz olduklarında, Miao Yu, Wang Chen'in kedisi gibi davranmaya başlarken Wang Chen, Miao Yu'nun köpeği gibi davranmaya başlar. Ara sıra sürprizler ve zaman zaman sıkıntılar getiren bir düzenleme..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here